Dr. Bassleer voer Er bevinden zich 26 producten in deze categorie.

Dr. Bassleer Biofish Food visvoer is een compleet visvoer en biedt voldoende voedingsstoffen voor alle aquarium vissen!

Bassleer voer bevat een gehalte van 20.500 kJ per 100 g en is hiermee veel rijker aan voedingsstoffen en zuiniger te gebruiken dan veel andere siervisvoeders.

 

Vissen eten brokjes. Omdat de bekken van de vissen verschillend zijn, dient het voer voor de bekken geschikt en aan de eetgewoonten van de vissen aangepast te zijn. Dr. Bassleer Biofish Food granulaatvoer wordt aangeboden in de verschillende optimaal aangepaste granulaatsoorten; S, M, L, XL, XXL en 3XL. Granulaatvoer van de korrelgrootte M daalt langzaam en voert daardoor in alle drie de waterzones. Zo krijgen zowel oppervlakte-eters als vissen in de middenzone en op de bodem in gelijke mate volwaardige voeding!

 

Dr. Bassleer Biofish Food wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bevat vooral eiwitten van wildvang zeevissen met extra ‘groene’ elementen, en vitaminen & mineralen. Hierdoor is het voer gegarandeerd vrij van kunstmatige kleurstoffen! 

 

Alle soorten Biofish Food zijn goed voor ALLE vissen, Garnalen, Kreeften, Slakken, Dwerg waterkikkertjes, Nano-visjes, Zee en Zoetwater. 

 

Alle soorten Biofish Food bevatten PROBIOTICA Pediococcus acidilactici: verbetering van de darmflora = betere bescherming & immuniteit!

 

De korrels zinken allemaal (hoe kleiner, hoe langzamer) en behouden voor 6+ uren hun consistentie in het water= beter voor alle vissen in het aquarium.

 

Dr Basleer voer is verkrijgbaar in zes verschillende korrelgroottes:

Bassleer korrelgrootte MBassleer korrelgrootte MBassleer korrelgrootte LBassleer korrelgrootte XLBassleer korrelgrootte XXLBassleer korrelgrootte XXL
0.2 - 0.5 mm 
Voor vissen < 2 cm
0.5 - 0.8 mm 
Voor vissen > 1 cm
0.8 - 1.2 mm 
Voor vissen > 5 cm
XL 
1.2 - 1.6 mm 
Voor vissen > 10 cm
XXL 
2.8 - 3.2 mm
Voor vissen > 15 cm
3XL 
6.5 mm
Voor vissen > 20 cm
 

Twijfel je welk soort Bassleer voer het beste is voor jou vissen? Kijk dan even op deze pagina! Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons een berichtje en we kijken graag met je mee!

1 - 26 van 26 producten worden weergegeven
1 - 26 van 26 producten worden weergegeven