Garnalenvoer 

Speciaal voer voor uw garnalen om er voor te zorgen dat uw garnalen geen belangrijke voedingsstoffen tekort komen!

In de categorie garnalenvoer presenteren wij u een zeer grote selectie van speciale voeding voor uw garnalen! Dit voer is speciaal afgestemt op de verschillende behoeften van dwerggarnalen. Hier vind u hoofdvoedsel zoals bijvoorbeeld de JBL NovoPrawn CLICK, de volledige reeks van Aqua Eden, Cologne Shrimpfood en Lowkeys waaronder niet alleen het hoofdvoedsel, maar ook de speciale babyvoeding, diverse kruiden supplementen met erwten en Hokkaido pompoen, minerale garnalenvoeders en voer om de kleuring te versterken.

Subcategorieën

 • Aqua eden

  Aqua Eden is een merk dat is opgericht door en voor de garnalen liefhebber..

  Aqua Eden producten zijn betrouwbaar in het verstrekken van een stabiele en productieve omgeving voor uw garnalen.

 • Aquarium Munster
 • Cologne Shrimp Food

  Het Cologne Shrimp Food garnalenvoer is specifiek aangepast aan de natuurlijke voedingsbehoeften van garnalen.

  Omdat het garnalenvoer van Cologne Shirmp Food alle noodzakelijke voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen, mineralen, sporenelementen en vezels bevat, zullen uw garnalen niks te kort komen! We hebben voer in stick vorm en stofvoer voor de allerkleinste.

 • GlasGarten
 • Shrimps Forever

  Shrimps Forever is een garnalenvoer van hoge kwaliteit!

  Dit voer biedt alles wat garnalen nodig hebben voor een goede groei, gezondheid en voortplanting. Voor de productie van het Shrimps Forever garnalenvoer is alleen gebruik gemaakt van de beste, biologische, ingrediënten. Alle processen van de garnalen worden ondersteund.

  Voor een goede celopbouw bevat het Shrimps Forever voer voldoende eiwitten, mineralen voor een goede verschaling en voor een goede kleuring is astaxanthine toegevoegd. Een goede voeding voorkomt ziektes en verlaagd stress bij de garnalen.

  Het Shrimps Forever assortiment bevat een complete lijn van compleet tot aanvullend voer van de hoogste kwaliteit.

 • JBL
 • Lowkeys
 • Shrimpernet

  Shrimpernet - For all your shrimp require, as nature intended!

  Zoals de slogan van Shrimpernet al doet vermoeden "For all your shrimp require, as nature intended."; "Voor alles wat uw garnalen nodig hebben, zoals de natuur het bedoeld heeft!", zijn dit veelal natuurlijke producten voor uw garnalen. Het assortiment bevat o.a. een aantal bijzondere producten, zoals: gedroogde boerenkool, de Lucky Dip (Goodie bag) en brandnetel "sigaren".

 • Shirakura
 • Snowfa