Garnalenvoer 

Speciaal garnalenvoer voor garnalen om er voor te zorgen dat jouw garnalen geen belangrijke voedingsstoffen tekort komen!

Garnalenvoer is in veel variaties en van veel verschillende merken verkrijgbaar. In onze webwinkel vindt je een grote selectie eersteklas en hoogwaardige variëteiten en variaties van garnalenvoer waarvan we overtuigd zijn en die we ook gedeeltelijk zelf gebruiken.

 

Dwerggarnalen voeren is altijd erg leuk! Door een tabletje, pad, granulaat, of lolly in het aquarium te plaatsen vormt zich meestal binnen de kortste tijd een groep garnalen en kun je ze erg goed bekijken terwijl zij smullen van het garnalenvoer. Nog relatief nieuw op de markt zijn verschillende voederpasta's en voederpuddingen net als verschillende voedersnacks. Ook deze zijn erg populair bij garnalen!

 

Garnalenvoer moet natuurlijk altijd worden afgestemd op het specifieke dieet van de dieren en de garnalen. Dit betekend bijvoorbeeld dat veel voer belangrijke mineralen, eiwitten en vitamines bevat. Een uitgebalanceerd dieet van garnalen is essentieel voor de gezondheid en de pracht van kleuren, en met name babygarnalen hebben in het begin veel energie en kracht nodig.

 

Speciaal opkweekvoer of babyvoer voor garnalen, kleine snacks, garnalenlolly's en verschillende soorten hoofd en aanvullend voer voor garnalen. Je vind het bij ons allemaal!

Subcategorieën

 • Aqua eden

  Aqua Eden is een merk dat is opgericht door en voor de garnalen liefhebber..

  Aqua Eden producten zijn betrouwbaar in het verstrekken van een stabiele en productieve omgeving voor uw garnalen.

 • Aquarium Munster

  Bassleer Shrimp - premium garnalenvoer

  Naast de geweldige Bassleer voeren voor vissen heeft Aquarium Münster ook een fantastisch voer voor garnalen! Bassleer Shrimp belast het water niet.

   

  Premium voedersticks voor siergarnalen (bijvoorbeeld Neocaridina sp.). De samenstelling van Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan ruwe vezels en 0,5% Aloë Vera. Dit voer is perfect afgestemd op de vertering van garnalen.

   

  Garnalen zijn dol Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks!

   

  Bassleer Shrimp Sticks garnalenvoer

 • Cologne Shrimp Food

  Cologne Shrimp Food garnalenvoer - specifiek aangepast aan de natuurlijke voedingsbehoeften van garnalen!

  Omdat het garnalenvoer van Cologne Shrimp Food alle noodzakelijke voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen, mineralen, sporenelementen en vezels bevat, zullen uw garnalen niks te kort komen! We hebben voer in stick vorm en stofvoer voor de allerkleinste.

 • Ebi Pro

  Ebi Pro garnalenvoer

  Het merk Ebi Pro biedt hoogwaardig garnalenvoer dat geproduceerd word op Duitse bodem. Vooral in Oostenrijk is Ebi Pro een erg populair garnalenvoer!

 • Genchem Biomax

  Biomax garnalenvoeder voor een optimale groei!

  Genchem is een merk uit Taiwan en is inmiddels ook in Europa een bekend en populair garnalen en visvoer.

  Dwerggarnalen hebben gezonde voeding nodig die hun groei versterkt en ondersteunt. Het bewezen garnalenvoer is ook zeer geschikt voor de kweek van garnalen en zelfs voor siervissen. Overtuig uzelf van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geef de garnalen in uw aquarium een goed voer!

  Kies het juiste garnalenvoer

  Het Biomax garnalenvoer is optimaal aangepast aan de verschillende groeifasen. Voor baby garnalen tot volwassen exemplaren is altijd het juiste voer te vinden! Babygarnalen worstelen vaak met spijsverteringsproblemen in de eerste paar weken na het uitkomen, waardoor de garnalen vaak sterven. Een speciale garnalenvoeding voor baby's zoals Biomax Biozyme of Genchem Polytase kan dit probleem goed tegengaan. Voor jonge garnalen die zich nog niet voldoende tegen volwassen soortgenote in de strijd om het voedsel kunnen weren is er Biomax Baby.

 • GlasGarten

  GlasGarten garnalenvoer en garnalensnacks, alles wat jouw garnalen nodig hebben!

  GlasGarten heeft, met meer dan 13 jaar ervaring in het houden en kweken van veel verschillenden soorten dwerggarnalen, hun lijn met garnalenvoeding ontwikkeld. Het GlasGarten garnalenvoer assortiment bestaat uit een smakelijk gezond en goed voer dat niets te wensen overlaat voor jouw garnalen en ze gezond houdt!

   

  Het beste is om er voor te zorgen dat je garnalen altijd iets kunnen vinden om te eten. Dus niet alleen tijdens voedertijd. Het GlasGarten garnalenvoer geeft jouw garnalen alles wat ze nodig hebben voor een goede en gezonde groei. 

 • Lolly's

  Garnalen lolly's; een heerlijk tussendoortje voor kleine en grote garnalen!

  Steek de garnalen lollies in de bodem van het aquarium en laat de garnalen hun gang gaan! Binnen korte tijd zullen de garnalen de stokjes gevonden hebben en "bestormen".

   

  De garnalen zijn zo goed te bewonderen! Doordat de massa zich goed aan de staafjes hecht kunnen garnalen er lang van genieten. Veel belangrijke voedingstoffen en vaak ook mineralen en sporenelementen zijn opgenomen in de lolly's, die een geweldige aanvulling zijn op het basisvoedsel voor garnalen

  Garnalen lolly's

 • Shrimps Forever

  Shrimps Forever is een garnalenvoer van hoge kwaliteit!

  Dit voer biedt alles wat garnalen nodig hebben voor een goede groei, gezondheid en voortplanting. Voor de productie van het Shrimps Forever garnalenvoer is alleen gebruik gemaakt van de beste, biologische, ingrediënten. Alle processen van de garnalen worden ondersteund.

  Voor een goede celopbouw bevat het Shrimps Forever voer voldoende eiwitten, mineralen voor een goede verschaling en voor een goede kleuring is astaxanthine toegevoegd. Een goede voeding voorkomt ziektes en verlaagd stress bij de garnalen.

  Het Shrimps Forever assortiment bevat een complete lijn van compleet tot aanvullend voer van de hoogste kwaliteit.

 • Lowkeys

  Lowkeys garnalenvoer

 • S.A.K.

  SAK garnalenvoer is van erg hoge kwaliteit!

  Het is een compleet geëxtrudeerd, volwaardig voer voor garnalen en rivierkreeftjes. SAK Cardina garnalenvoer is zeer goedverteerbaar, zacht en vertroebelt het water niet. Ook ondersteund dit voer het verschalen van de garnalen optimaal!

   

  Dankzij de 2 verschillende korrelgroottes is er zowel voor baby garnalen (van 0 tot 1cm) als volwassen garnalen (1 tot 10cm) een perfect voer!

 • Shrimpernet

  Shrimpernet - For all your shrimp require, as nature intended!

  Zoals de slogan van Shrimpernet al doet vermoeden "For all your shrimp require, as nature intended."; "Voor alles wat uw garnalen nodig hebben, zoals de natuur het bedoeld heeft!", zijn dit veelal natuurlijke producten voor uw garnalen. Het assortiment bevat o.a. een aantal bijzondere producten, zoals: gedroogde boerenkool, de Lucky Dip (Goodie bag) en brandnetel "sigaren".

 • Shirakura

  Shirakura garnalenvoer

 • Teraa

  Teraa garnalenvoer is van zeer hoge kwaliteit!

  Teraa is opgericht in maart 2017 door een groep gelijkgestemde professionals, variërend van Masters in Industrial Microbiology, PHD in chemie, dierenartsarts, afgestudeerde ingenieurs tot managementprofessionals met een gemeenschappelijk doel: hoogwaardige aquariumproducten leveren!

  Teraa ontwikkeld en produceerd garnalenvoer, garnalenmineralen, visvoer, vismineralen, bacteriële oplossingen, plantenvoeding en aquariumaccessoires voor het tropisch aquarium.

  Teraa garnalenvoer bevat geen vismeel maar eiwitten uit insecten!

  Het eiwit in het Teraa voer bestaat uit insecten. De overige gebruikte ingrediënten zijn afgestemd op de natuurlijke voeding die vissen en garnalen in hun natuurlijke habitat eten.

   

  Het enthousiaste team van Teraa is altijd opzoek naar unieke ingredienten uit de best beschikbare bronnen! Daarnaast word er ook veel tijd besteed aan het testen van de producten. Zowel in het laboratorium als tijdens voeren in de praktijk. Op die manier leveren zij een voer van zeer hoge kwaliteit voor garnalen en vissen! Pas als een products alle testfasen doorstaat, worden het op de markt gebracht.

  Teraa voer ingrediënten

 • Terrabites

  Terrabites schaaldier; het vernieuwende voer voor jouw garnalen, kreeften en krabben!

  In 2017 is het merk TERRABITES opgericht. Ondertussen produceert TERRABITES semi-moist (half vochtig) voer voor 4 diergroepen: reptielen, vissen, vogels en zoogdieren. Ieder voer is zoveel mogelijk gebaseerd op het natuurlijke dieet van een specifieke diersoort of diergroep. Het hoge vochtgehalte van TERRABITES verhoogt de verteerbaarheid van het voer en zorgt voor extra vochtopname door de dieren. Daarmee is het ook uitermate geschikt voor jonge dieren! De ingrediënten die gebruikt worden, zijn zo duurzaam mogelijk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verse insecten en reststromen uit de humane visconsumptie, zoals graten en restvlees. De toegevoegde kruiden ondersteunen de vertering en het immuunsysteem, en geven het voer daarnaast een aantrekkelijke geur, kleur en smaak.

  Dat maakt het mogelijk om TERRABITES te produceren zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen!

   

  Terrabites logo