Garnalenvoer 

Speciaal voer voor uw garnalen om er voor te zorgen dat uw garnalen geen belangrijke voedingsstoffen tekort komen!

In de categorie garnalenvoer presenteren wij u een zeer grote selectie van speciale voeding voor uw garnalen! Dit voer is speciaal afgestemt op de verschillende behoeften van dwerggarnalen. Hier vind u hoofdvoedsel zoals bijvoorbeeld de JBL NovoPrawn CLICK, de volledige reeks van Aqua Eden, Cologne Shrimpfood en Lowkeys waaronder niet alleen het hoofdvoedsel, maar ook de speciale babyvoeding, diverse kruiden supplementen met erwten en Hokkaido pompoen, minerale garnalenvoeders en voer om de kleuring te versterken.

Subcategorieën

 • Aqua eden

  Aqua Eden is een merk dat is opgericht door en voor de garnalen liefhebber..

  Aqua Eden producten zijn betrouwbaar in het verstrekken van een stabiele en productieve omgeving voor uw garnalen.

 • Aquarium Munster
 • Cologne Shrimp Food

  Cologne Shrimp Food garnalenvoer - specifiek aangepast aan de natuurlijke voedingsbehoeften van garnalen!

  Omdat het garnalenvoer van Cologne Shirmp Food alle noodzakelijke voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen, mineralen, sporenelementen en vezels bevat, zullen uw garnalen niks te kort komen! We hebben voer in stick vorm en stofvoer voor de allerkleinste.

 • Ebi Pro

  Ebi Pro garnalenvoer

  Het merk Ebi Pro biedt hoogwaardig garnalenvoer dat geproduceerd word op Duitse bodem. Vooral in Oostenrijk is Ebi Pro een erg populair garnalenvoer!

 • Genchem Biomax

  Biomax garnalenvoeder voor een optimale groei!

  Genchem is een merk uit Taiwan en is inmiddels ook in Europa een bekend en populair garnalen en visvoer.

  Dwerggarnalen hebben gezonde voeding nodig die hun groei versterkt en ondersteunt. Het bewezen garnalenvoer is ook zeer geschikt voor de kweek van garnalen en zelfs voor siervissen. Overtuig uzelf van de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geef de garnalen in uw aquarium een goed voer!

  Kies het juiste garnalenvoer

  Het Biomax garnalenvoer is optimaal aangepast aan de verschillende groeifasen. Voor baby garnalen tot volwassen exemplaren is altijd het juiste voer te vinden! Babygarnalen worstelen vaak met spijsverteringsproblemen in de eerste paar weken na het uitkomen, waardoor de garnalen vaak sterven. Een speciale garnalenvoeding voor baby's zoals Biomax Biozyme of Genchem Polytase kan dit probleem goed tegengaan. Voor jonge garnalen die zich nog niet voldoende tegen volwassen soortgenote in de strijd om het voedsel kunnen weren is er Biomax Baby.

 • GlasGarten
 • Shrimps Forever

  Shrimps Forever is een garnalenvoer van hoge kwaliteit!

  Dit voer biedt alles wat garnalen nodig hebben voor een goede groei, gezondheid en voortplanting. Voor de productie van het Shrimps Forever garnalenvoer is alleen gebruik gemaakt van de beste, biologische, ingrediënten. Alle processen van de garnalen worden ondersteund.

  Voor een goede celopbouw bevat het Shrimps Forever voer voldoende eiwitten, mineralen voor een goede verschaling en voor een goede kleuring is astaxanthine toegevoegd. Een goede voeding voorkomt ziektes en verlaagd stress bij de garnalen.

  Het Shrimps Forever assortiment bevat een complete lijn van compleet tot aanvullend voer van de hoogste kwaliteit.

 • JBL
 • Lowkeys

  Lowkeys garnalenvoer

 • Shrimpernet

  Shrimpernet - For all your shrimp require, as nature intended!

  Zoals de slogan van Shrimpernet al doet vermoeden "For all your shrimp require, as nature intended."; "Voor alles wat uw garnalen nodig hebben, zoals de natuur het bedoeld heeft!", zijn dit veelal natuurlijke producten voor uw garnalen. Het assortiment bevat o.a. een aantal bijzondere producten, zoals: gedroogde boerenkool, de Lucky Dip (Goodie bag) en brandnetel "sigaren".

 • Shirakura

  Shirakura garnalenvoer

 • Snowfa

  Snowfa garnalenvoer

 • Teraa

  Teraa garnalenvoer is van zeer hoge kwaliteit!

  Teraa is opgericht in maart 2017 door een groep gelijkgestemde professionals, variërend van Masters in Industrial Microbiology, PHD in chemie, dierenartsarts, afgestudeerde ingenieurs tot managementprofessionals met een gemeenschappelijk doel: hoogwaardige aquariumproducten leveren!

  Teraa ontwikkeld en produceerd garnalenvoer, garnalenmineralen, visvoer, vismineralen, bacteriële oplossingen, plantenvoeding en aquariumaccessoires voor het tropisch aquarium.

  Teraa garnalenvoer bevat geen vismeel maar eiwitten uit insecten!

  Het eiwit in het Teraa voer bestaat uit insecten. De overige gebruikte ingrediënten zijn afgestemd op de natuurlijke voeding die vissen en garnalen in hun natuurlijke habitat eten.

   

  Het enthousiaste team van Teraa is altijd opzoek naar unieke ingredienten uit de best beschikbare bronnen! Daarnaast word er ook veel tijd besteed aan het testen van de producten. Zowel in het laboratorium als tijdens voeren in de praktijk. Op die manier leveren zij een voer van zeer hoge kwaliteit voor garnalen en vissen! Pas als een products alle testfasen doorstaat, worden het op de markt gebracht.

  Teraa voer ingrediënten