Vijvervoer 

Het vijvervissen voer en koi voer is afgestemd op de voedingsbehoeften van koudwater vissen.

We hebben geschikt voer voor alle soorten vijvervissen, zoals goudvissen, windes en (koi)karpers. Omdat de voedingsbehoefte van de vissen verschillen in het voor- en najaar is er voor elke tijd van het jaar ander voer te vinden. 

Subcategorieën

 • Algemeen vijvervoer
 • FD Food Koivoer

  FD Food is de onbetwiste leider onder de Japanse en Europese Koivoeders!

  FD Food is een hoogwaardig Koivoer uit Japan. Bevat 100% natuurlijke ingredienten! Met FD Food geeft u het beste voer aan uw Koi!

  Het FD Food Koivoer is beschikbaar in verschillende soorten. Hieronder worden de diverse variaties toegelicht.

  • FD STAPLE PLUS (gebalanceerd en gezond Koivoer van de hoogste kwaliteit met groeibevordering)
  • FD BUILD UP EXTRA (Koivoer van de hoogste kwaliteit, bevorderd de groei, gezondheid en kleur)
  • FD SUPPLEMENT (ongeëvenaarde Koivoer - bevorderd de groei en genezing en beschermd de gezondheid, en biedt stress-verlichting)
  • FD COLOUR UP (premium Koivoer voor intensieve ondersteuning van alle kleuren zonder witte verkleuring)
  • FD COLOUR EMPHASIZE (hoogwaardig Koivoer met intensieve ondersteuning van vooral de rode en roodachtige kleurnuances)
  • FD GERM (hoogwaardig zinkend Koivoer met intensieve ondersteuning van de huid)

  Alle voersoorten zijn beschikbaar in de korrelgrootte M (ca. 5,7mm). Daarnaast is de FD Build-UP Extra ook beschikbaar in de korrelgrootte L (ca. 6,7mm). Het FD Food drijvende voer is beschikbaar in verpakkingen van 3kg en 15kg. De zinkende Koivoer varianten zijn afgevuld in verpakkingen van 5kg en 20kg.

  Koivoer van de hoogste kwaliteit!

  Het originele FD Koivoer dat uitsluitend in Japan word geproduceerd wordt door zijn met afstand hoogste voerkwaliteit over de gehele wereld gevoerd! Dit voer word door ca. 80%! bij de meest vooraanstaande Japanse Koi kwekerijen (bijvoorbeeld Dainichi, Mamotaro, Omosako, Matsue, etc) al jarenlang met veel succes gevoerd! De samenstelling van het FD Food Koivoer is gebaseerd op de ervaring van deze kwakerijen. Het voer is ontwikkeld, op talloze Koi getest en continu verbeterd in overleg met de fabrikant.

  Samenstelling FD Food Koivoer

  Het basisrecept is gebaseerd op de volgende samenstelling: vismeel (van bijzonder hoge kwaliteit en gemaakt van hele vis die speciaal gevangen is voor FD Food. Dus niet afkomstig uit China of andere massaproductie.), zemelen, meel van tarwe, gluten, Steviapoeder, gist, alfalfa, kurkuma, krill, knoflookpoeder, indien nodig, Spirulina, zeewier, vitaminen en Aqua - mineralen.

   

  FD Food koivoer

   

  NU 15% introductiekorting op FD Food Koivoer!

 • Koi Baby

  Het Baby Koi opkweekvoer is een hoogwaardig koivoer welke de ontwikkeling bevorderd en de weerstand verhoogd. De toegevoegde astaxanthin bevorderd de kleurontwikkeling van de jonge koi vissen.

 • Koi Economy Range

  Koivoer en vijvervoer met de beste prijs/ kwaliteit verhouding!

  Als je kiest voor Koi of vijvervoer uit de Koi Economy Range, weet je zeker dat je niets te veel betaald! De producten uit de Koi Economy Range zijn goede basis voeren voor het dagelijks voeren van Koi, Goudvissen en Windes. Een uitgebalanceerde voedingsmix voorziet Koi en andere vijvervissen in hun basis voedingsbehoefte. Zo krijgen uw vissen alles binnen om zich in een goed tempo te ontwikkelen. 

  Alle voeren uit de Koi Economy Range zijn geschikt voor een watertemperatuur van 10 graden celsius. 

 • Koi Premium Range
 • Koi Top Range

  De Top Range van Vivani kan zich qua kwaliteit en voedingstoffen meten met de top merken onder de Koi voeders!

  Top kwaliteit voer voor een goede prijs.

 • Koi Top Range Sinking

  Dit zijn de Top Range voerders maar dan zinkend. Dus Top kwaliteit voer maar dan zinkend voor een eerlijke prijs.

  Voor Koi is het natuurlijker om voedsel op de bodem van de vijver te zoeken. Het wordt gegeten met minder stress en ook de kleinere (meer schrikachtige) Koi komen makkelijker aan hun voeding.

 • Natuurvoer

  Het natuurvoer voor uw vijver zijn gevriesdroogde insecten of diertjes. Dit natuurlijke voer bevat veel eitwitten en kan gegeven worden als tussendoortje of ter afwisseling van het normale voer.

 • Specials
 • Steurvoer

  Voor de steur is er speciaal voer omdat zijn be aan de onderzijde zit. Het steurvoer zinkt naar de bodem en heeft een zeer sterke geur. Hier vind u hoogwaardig voer voor de steur, gemaakt van hoge kwaliteit vismeel en visolie. Het hoge gehalte aan eiwitten en vet zorgt voor een goede gezonde groei

 • Waterverbeteraar

  Met bacterien en waterverbeteraars zorgt u ervoor dat u een schone en heldere vijver krijgt en houd.