Vijvervoer 

Het vijvervissen voer en koi voer is afgestemd op de voedingsbehoeften van koudwater vissen.

We hebben geschikt voer voor alle soorten vijvervissen, zoals goudvissen, windes en (koi)karpers. Omdat de voedingsbehoefte van de vissen verschillen in het voor- en najaar is er voor elke tijd van het jaar ander voer te vinden. 

Subcategorieën

 • Algemeen vijvervoer

  Algemeen vijvervoer voor goudvissen, Koi en Windes

  In deze categorie vindt je verschillende soorten vijvervoer voor goudvissen, Koi, windes, etc., zoals vijversticks, granulaat, mengvoer en andere soorten.

   

  De vijvervlokken en vijversticks kunnen worden gebruikt voor dagelijkse voeding. Visvoer voor speciale vijvervissoorten vindt je in deze categorieën: Koivoer, natuurvoer en steurvoer.

 • Koi Baby

  Het Baby Koi opkweekvoer is een hoogwaardig koivoer welke de ontwikkeling bevorderd en de weerstand verhoogd. De toegevoegde astaxanthin bevorderd de kleurontwikkeling van de jonge koi vissen.

 • Koi Economy Range

  Koivoer en vijvervoer met de beste prijs/ kwaliteit verhouding!

  Als je kiest voor Koi of vijvervoer uit de Koi Economy Range, weet je zeker dat je niets te veel betaald! De producten uit de Koi Economy Range zijn goede basis voeren voor het dagelijks voeren van Koi, Goudvissen en Windes. Een uitgebalanceerde voedingsmix voorziet Koi en andere vijvervissen in hun basis voedingsbehoefte. Zo krijgen uw vissen alles binnen om zich in een goed tempo te ontwikkelen. 

  Alle voeren uit de Koi Economy Range zijn geschikt voor een watertemperatuur van 10 graden celsius. 

 • Koi Premium Range
 • Koi Top Range

  De Top Range van Vivani kan zich qua kwaliteit en voedingstoffen meten met de top merken onder de Koi voeders!

  Top kwaliteit voer voor een goede prijs.

 • Natuurvoer

  Het natuurvoer voor uw vijver zijn gevriesdroogde insecten of diertjes. Dit natuurlijke voer bevat veel eitwitten en kan gegeven worden als tussendoortje of ter afwisseling van het normale voer.

 • Steurvoer

  Voor een goede voeding van Steur is een speciaal voer belangrijk!

  Omdat de bek van een Steur aan de onderzijde zit is het belangrijk Steur te voeren met een speciaal voer. Steurvoer zinkt naar de bodem en heeft een zeer sterke geur. Hier vind je hoogwaardig voer voor de steur, gemaakt van hoge kwaliteit vismeel en visolie. Het hoge gehalte aan eiwitten en vet zorgt voor een goede gezonde groei

 • Waterverbeteraar

  Met bacterien en waterverbeteraars zorgt u ervoor dat u een schone en heldere vijver krijgt en houd.