Terug

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Al 9 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Voedingsbodem

Een voedingsbodem/ plantensubstraat is super belangrijk voor jouw planten. Een goede voedingsbodem draagt enorm bij aan de groei en ontwikkeling van de aquarium planten.

Filters

Voedingsbodem

Plantensubstraten/ een voedingsbodem - de meest ideale lange termijn opslagplaats voor voedingsstoffen voor jouw planten!

Naast je visbestand hebben jouw beplanting veel zorg en ondersteuning nodig. Het laten groeien en kweken ervan is een van de basistaken van veel aquarianen. Veel plantenvrienden kiezen voor een goed plantensubstraat van Ada of Tropica. Deze langdurige depots met voedingsstoffen, met hun diverse ingrediënten (vulkanische gesteenten), kunnen het beste reageren op de verschillende behoeften en vereisten van jouw aquarium en helpen je planten op hun best te laten groeien!

Plantensubstraten zijn super belangrijk voor jouw planten. Een goede voedingsbodem draagt enorm bij aan de groei en ontwikkeling van de aquarium planten

Plantensubstraat/ voedingsbodem gebruiken

Een plantensubstraat wordt als de eerste laag op de bodem van het aquarium verdeeld. De dikte van de voedingsbodem moet ca. 1 cm zijn. Dit kan per merk en soort substraat verschillen. Controleer dit dus altijd even op de desbetreffende verpakking of in de omschrijving op onze website. Pas wanneer het substraat in het aquarium is aangebracht, volgt grind of zand als de tweede laag van de bodem. De tweede laag bedekt het voedingsbodem zodat de voedingsstoffen niet ongecontroleerd en direct in het aquariumwater worden verspreid. Op deze manier heeft het plantensubstraat een langdurige werking. Als de bodem voor het aquarium bestaande uit plantensubstraat en de tweede laag van bijvoorbeeld zand of grind klaar is, kunnen de aquariumplanten worden geplant!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,7 / 10 - 2007 Reviews @ WebwinkelKeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »