Aquariumvoer 

Het uitgebreidste assortiment aquarium visvoer voor al uw tropische aquariumvissen.

Vlokken, tabletten, gedroogd voer, sticks, poeder of gel. Ook voer voor Axolotl, garnalen en kreeften en slakken.

Vlokvoer

Vlokvoer is drijvend voedsel gemaakt van vismeel, inktvismeel, gist (een bron van B-vitaminen en eiwitten), sojameel en versterkt met vitaminen en mineralen.

Na opening is vlokvoer relatief kort houdbaar. Zodra de verpakking geopend is behoud het zijn voedingsstoffen slechts ongeveer een maand. Ons advies; koop niet meer vlokvoer dan je binnen 30 dagen opmaakt. Op die manier ben je verzekert van vers voer! Het is niet zo dat het voer na 30 dagen niet meer te gebruiken is maar de vissen krijgen mogelijk niet meer alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Bijna alle aquariumvissen accepteren vlokvoer maar vooral voor vissen die eten aan de oppervlakte is het geschikt.

Geschikt voor zoet en zoutwater.

Voertabletten

Tabletten zijn een zinkende voeding en kunnen zowel plantaardig als dierlijke ingrediënten bevatten. Voor meervalsoorten, algeneters en andere vissen met een onderstandige bek is dit een erg geschikte voeding.

Geschikt voor verse of zoutwater vis.

Subcategorieën

 • Artemia kweken

  Zelf artemia kweken

  Als opkweekvoer voor jonge tropische vissen wordt vaak levende Artemia gebruikt. Artemia nauplien zijn pekelkreeftjes die leven in sterk zoutwater meren. Met onderstaande producten kunt u deze artemia ook thuis zelf gemakkelijk kweken!

 • Axolotl voer

  Hier vindt u ons gespecialiseerde Axolotlvoer. Sinds oktober 2009 is het merk Axobalance op de markt die speciaal voor Axolotl ontwikkelde voederkorrels produceert! Deze Axolotl voederkorrels zijn speciaal voor Axolotl ontwikkeld en dus niet zoals vaak elders gezien wordt, eigenlijk steur of visvoer.

  Axobalance voederkorrels worden sinds jaren succesvol gebruikt als evenwichtige en voedzame voeding voor Axolotl door hobbyisten, in dierentuinen en onderzoeksinstellingen en aanbevolen door Europa's grootste Axolotl community!

 • Dr. Bassleer voer

  Dr. Bassleer Biofish Food visvoer is een compleet visvoer en biedt voldoende voedingsstoffen voor vrijwel alle aquarium vissen

  Bassleer voer bevat een gehalte van 20.500 kJ per 100 g en is hiermee veel rijker aan voedingsstoffen en zuiniger te gebruiken dan veel andere siervisvoeders.

  Vissen eten brokjes. Omdat de bekken van de vissen verschillend zijn, dient het voer voor de bekken geschikt en aan de eetgewoonten van de vissen aangepast te zijn. Dr. Bassleer Biofish Food granulaatvoer wordt aangeboden in de verschillende optimaal aangepaste granulaatsoorten; M, L, XL, XXL. Granulaatvoer van de korrelgrootte M daalt langzaam en voert daardoor in alle drie de waterzones. Zo krijgen zowel oppervlakte-eters als vissen in de middenzone en op de bodem in gelijke mate volwaardige voeding!

  Dr. Bassleer Biofish Food wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Hierdoor is het voer gegarandeerd vrij van kunstmatige kleurstoffen! 

  Dr Basleer voer is verkrijgbaar in vier verschillende korrelgroottes:

  Bassleer korrelgrootte MBassleer korrelgrootte LBassleer korrelgrootte XLBassleer korrelgrootte XXL
  Korrelgrootte M 
  0.5 - 0.8 mm 
  Voor vissen > 1 cm
  Korrelgrootte L 
  0.8 - 1.2 mm 
  Voor vissen > 5 cm
  Korrelgrootte XL 
  1.2 - 1.6 mm 
  Voor vissen > 10 cm
  Korrelgrootte XXL 
  2.8 - 3.2 mm
  Voor vissen > 15 cm
   
   
 • Exotica Discusfood

  De DiscusFood recepten zijn ontwikkeld op basis van de ervaring van de beste kwekers en ondersteund door laboratoriumtests. Dit zorgt ervoor dat uw vissen goed groeien en hun kleuren volledig tot hun recht komen! DiscusFood wordt geproduceerd in Duitsland.

  Door de speciale productieprocessen van het DiscusFood wordt er bij de productie, in tegenstelling tot standaard granulaat, een erg lagere temperatuur gebruikt. Slechts 60 graden in plaats van 180 graden. Door dit unieke proces gaan er veel minder vitaminen, mineralen en spoorelementen verloren. Hierdoor is DiscusFood veel rijker aan voedingstoffen dan granulaat voer van andere merken. Door de zachte structuur wordt het voer gemakkelijk gegeten en zwelt het niet op in de maag van de dieren. Voorweken van het voer is niet nodig en vervuiling van het water is minimaal.

  Grondstoffen die worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit en zijn speciaal geselecteerd. DiscusFood bevat geen onnodige toevoegingen, zoals kunstmatige conserveringsmiddelen, bindweefsel en vet. Vertering vindt plaats zonder problemen en de uitwerpselen van de vissen zullen kort en compact zijn.

  De speciale verpakking zorgt voor het volledige behoud van vitamines.

 • Garnalenvoer

  Speciaal voer voor uw garnalen om er voor te zorgen dat uw garnalen geen belangrijke voedingsstoffen tekort komen!

  In de categorie garnalenvoer presenteren wij u een zeer grote selectie van speciale voeding voor uw garnalen! Dit voer is speciaal afgestemt op de verschillende behoeften van dwerggarnalen. Hier vind u hoofdvoedsel zoals bijvoorbeeld de JBL NovoPrawn CLICK, de volledige reeks van Aqua Eden, Cologne Shrimpfood en Lowkeys waaronder niet alleen het hoofdvoedsel, maar ook de speciale babyvoeding, diverse kruiden supplementen met erwten en Hokkaido pompoen, minerale garnalenvoeders en voer om de kleuring te versterken.

 • Gedroogd voer

  Gevriesdroogd voer blijft drijven en is daardoor een uitstekend voer voor vissen die aan het wateroppervlak eten en van dierlijke voeding houden.

  Gevriesdroogd visvoer zijn gevriesdroogde voedseldiertjes zoals muggenlarven, watervlooien (Daphnia), artemia of tubifex. Het voer is een puur natuurlijk, dierlijk, product zonder toevoegingen. 

 • Granulaat/ sticks

  Granulaat en voedersticks is compact visvoer dat redelijk snel zinkt. Het pulver en opkweekvoer is ideaal voor jongbroed.

  Granulaat en voedersticks is vooral geschikt voor vissen die niet in de bovenlaag leven. Geschikt voor alle tropische vissen inclusief Cichliden en Discus. Pulver vormt een uitstekende aanvullende voeding voor alle siervissen in het aquarium. Het opkweekvoer is een langzaam zinkend, zeer hoogwaardig, granulaat dat de groei en kleur ontwikkeling van vissen bevorderd.

 • Krabben en kreeften voer

  In de natuur bestaat de voeding van kreeften en krabben voornamelijk uit restmateriaal wat ze vinden op de bodem van het water waarin ze leven. Dit is in het aquarium ook zo maar om er voor te zorgen dat de kreeften en krabben alle benodigde voedingstoffen binnen krijgen, vind u hier speciaal voer voor deze dieren. Dit voer is afgestemd op de voedingsbehoeften van de kreeften en krabben en zinkt naar de bodem om gemakkelijk gegeten te kunnen worden.

 • NorthFin voer

  NorthFin is het meest natuurlijke visvoer van hoogste kwaliteit dat op de markt verkrijgbaar is!

  Waar wacht je nog op? Voer je vissen wat ze verdienen!

  • NorthFin visvoer is gemaakt van licht verteerbare ingrediënten van de hoogste kwaliteit met 100% natuurlijke kleurversterkers.
  • Professioneel geformuleerde en uitgebalanceerde voeding voor een grote verscheidenheid aan zoet- en zeewatervissen.
  • Alle NorthFin-formules worden gemaakt met behulp van Antarctische krill meel, haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel als hoofdbestanddeel.
  • Inclusief grote hoeveelheden Kelp, natuurlijke spirulina en astaxanthin. Aangevuld met knoflook, calcium montmorillonietklei en complete vitamine/ mineralen mix.

  NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

 • Repashy gelvoer

  Repashy gelvoer bevorderd het natuurlijke voeder gedrag van de aquarium bewoners.

  Repashy gelvoer blijft in het aquarium voor een langere tijd goed, zonder het water aan te tasten! Het gelvoer heeft een compacte structuur en valt niet snel uit elkaar. Hierdoor kunnen de aquariumbewoners 24 uur per dag blijven eten zoals ze dat ook in hun natuurlijke habitat doen. Elk Repashy gelvoer is met de grootste zorg samengesteld. De verschillende smaken kunnen los van elkaar gebruikt worden, maar het is ook mogelijk om een eigen mix samen te stellen om zo een gel te bereiden toegespitst op uw visbestand.

 • Vlokvoer

  Vlokvoer blijft lang drijven en is goed te zien voor de vissen.

  Langzaam zal het voer zinken zodat ook de vissen in de middenlaag of op de bodem mee kunnen eten.

  Door stroming op het wateroppervlak verspreid vlokvoer zich redelijk snel. Het hoge eiwit gehalte in vlokvoer zorgt voor een goede en gezonde groei.

 • Voertabletten

  Voertabletten zijn voornamelijk geschikt voor bodemvissen en algeneters.

  Indien u vlokvoer of granulaat voert, wordt een groot gedeelte al opegeten door hoger zwemmende vissen en kan het voorkomen dat uw bodemvissen niet voldoende voedingstoffen binnen krijgen. De voedertabletten zorgen er voor dat de bodemvissen aangepast voer hebben wat afgestemd is op hun behoeften. Voedertabletten zijn er in verschillende soorten en maten en kunnen bestaan uit plantaardig als dierlijke ingrediënten.

 • Zeewierbladeren

  Beloon je garnalen en vissen met een heerlijke en gezonde snack. De 100% natuurlijke zeewierbladeren bieden essentiële voedingsstoffen en vitaminen om uw dieren in goede conditie te houden.