Terug

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Al 11 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Aquariumvoer - het beste voer voor jouw vissen!

Visvoer voor alle tropische aquariumvissen, garnalen, slakken en Axolotl. Vlokvoer, granulaat, tabletjes, sticks en poeder! Bestel het beste vissenvoer!

Aquariumvoer - het beste voer voor jouw vissen!

Visvoer voor al jouw tropische aquariumvissen!

Hier vindt je alles wat u nodig heeft voor het voeren van jouw tropische aquarium vissen, Axolotl, slakken, kreeften en garnalen. Zorg voor een afwisseling in de voeding door verschillende soorten vissenvoer te geven. Om dit gemakkelijk te maken hebben wij vele verschillende merken en typen visvoer op voorraad die je gemakkelijk online kunt bestellen. Op deze manier krijgen de vissen alle benodigde voedingsstoffen binnen en een afwisselende voeding draagt bij aan het welzijn van de vissen!

Onderverdeling in soorten vissen

De eerste onderverdeling vindt plaats in het soort voedsel. Is de vis een pure planteneter (herbivoor), een alleseter (omnivoor) of eet hij liever kleine krabben, wormen of weekdieren (carnivoor)?
Ook zit er veel veschil in soorten vissen; sommige vissen zijn erg kieskeurig wat betreft het visvoer, andere eten alles wat voor hun neus komt.

Tip voor het voeren van vissen

Geef jouw dieren meerdere keren per dag kleine hoeveelheden voer in plaats van een grote hoeveelheid visvoer in één keer in het water te gooien. Het voedsel moet na 2-3 minuten volledig zijn opgegeten. Visvoer wat niet opgegeten word vervuilt onnodig het water van het aquarium.

Verschillende soorten visvoer

Er zijn vele verschillende soorten visvoer;

Vlokken, tabletten, gedroogd voer, sticks, poeder of gel. Ook voer voor Axolotl, garnalen en kreeften en slakken.

Vlokvoer:

Dit visvoer bestaat uit platte vlokken. Er zijn verschillende groottes en voermengsels. De vlokken zwellen op in het water en zinken dan langzaam naar beneden. Het voedsel bereikt de vis in alle zwem- en voergebieden.

Granulaat:

Granulaat aquariumvoer bestaan uit kleine samengeperste brokken. Deze granulaat korrels blijven lang intact in het water, zuigen zichzelf vol en worden volledig door de vis gegeten. Daarom moet de korrelgrootte overeenkomen met de grootte van de vis. Korrels zijn ook bijzonder geschikt voor cichliden.

Voertabletten

Tabletten zijn de optimale voeding voor bodemvissen. Ze bestaan uit geperste vlokken en zinken snel. De tabletten zijn een goede voeding om de dieren te bekijken omdat ze er lange tijd van "schrapen".

Pellets/ sticks

Pellets worden in langwerpige vorm geperst. Afhankelijk van hun samenstelling blijven ze wat langer drijven en worden ze voornamelijk gebruikt voor grotere vissen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,7 / 10 - 2485 Reviews @ WebwinkelKeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »