Discusfood Er bevinden zich 47 producten in deze categorie.

Discusfood - premium discus voer!

De DiscusFood recepten zijn ontwikkeld op basis van de ervaring van de beste kwekers en ondersteund door laboratoriumtests. Dit zorgt ervoor dat uw vissen goed groeien en hun kleuren volledig tot hun recht komen! DiscusFood wordt geproduceerd in Duitsland.

 

Door de speciale productieprocessen van het DiscusFood wordt er bij de productie, in tegenstelling tot standaard granulaat, een erg lagere temperatuur gebruikt. Slechts 60 graden in plaats van 180 graden. Door dit unieke proces gaan er veel minder vitaminen, mineralen en spoorelementen verloren. Hierdoor is DiscusFood veel rijker aan voedingstoffen dan granulaat voer van andere merken. Door de zachte structuur wordt het voer gemakkelijk gegeten en zwelt het niet op in de maag van de dieren. Voorweken van het voer is niet nodig en vervuiling van het water is minimaal.

 

Grondstoffen die worden gebruikt zijn van de beste kwaliteit en zijn speciaal geselecteerd. DiscusFood bevat geen onnodige toevoegingen, zoals kunstmatige conserveringsmiddelen, bindweefsel en vet. Vertering vindt plaats zonder problemen en de uitwerpselen van de vissen zullen kort en compact zijn.

 

De speciale verpakking zorgt voor het volledige behoud van vitamines.

1 - 30 van 47 producten worden weergegeven
1 - 30 van 47 producten worden weergegeven