Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

Mironekuton mineraalstenen

 • Mironekuton mineraalstenen
 • Mironekuton mineraalstenen

Nu besteld, maandag verzonden.

 • SKU: MIR-S-300
 • EAN: 4260361270528
 • Op voorraad

✓ 100% natuurlijk diepzee mineraal gesteente zonder toevoegingen!
✓ Uitzonderlijk rijk aan mineralen en sporenelementen!
✓ Ondersteunt de gezonde ontwikkeling van babygarnalen!

€ 19,50

Aan verlanglijst toevoegen

 • Boven €85 gratis verzending
 • Snel geholpen via chat, Whatsapp, e-mail of telefoon!
 • Geholpen door de visvoer specialisten!
 • Afhalen in Berlicum (N-B)? Geen probleem!
Placeholder9,6

Klantenbeoordelingen

Productomschrijving

Mironekuton mineraalstenen

✓ 100% natuurlijk diepzee mineraal gesteente zonder toevoegingen!
✓ Uitzonderlijk rijk aan mineralen en sporenelementen!
✓ Ondersteunt de gezonde ontwikkeling van babygarnalen!

Lees de volledige productomschrijving

Mironekuton is een origineel Japans en 100% natuurlijke mineraalsteen zonder verdere toevoegingen. Vanwege het grote aantal positieve eigenschappen is het erg populair bij Japanse garnalenkwekers en aquascapers, vooral bij het gebruik van een aquasoil bodem, omdat het de belangrijke microbiologie (bacteriën, bijbehorende fauna) aanzienlijk verbetert!

Reeds tijdens de opstartfase van het aquarium wordt Mironekuton gebruikt als mineraaladditief en waterbehandelingsmiddel en bevordert zo vanaf het begin de ontwikkeling van de belangrijke micro-organismen in het filter en de bodem. In de verdere bewerking zorgt Mironekuton voor de minerale toevoer van de bewoners en nuttige helpers in het aquarium door constante toevoer van mineralen.

Mironekuton heeft ook een pH-stabiliserend effect en voorkomt zo gevaarlijke pH-dalingen. Het ondersteunt de totale hardheid (gH), verbetert de waterkwaliteit, ionenuitwisselingsvermogen, plantengroei en -worteling, fotosynthese en afgifte van zuurstof. Het adsorbeert verontreinigende stoffen, zorgt voor kristalhelder water en verwijdert onaangename geuren.

Tip: De buitenste losse laag van de stenen komt los in het water. Als u de steen in uw hand in het water houdt, kunt u deze eenvoudig wegwrijven en zo het poeder gelijkmatig in het water verspreiden om de positieve effecten te vergroten. Als u dit niet wilt, kunt u de steen gewoon onder stromend water afspoelen.

Let op: Mironekuton heeft een pH van 7,4. Een hoge dosering toegevoegd aan zacht water zal de pH-waarde en totale hardheid te verhogen. Ook heeft het een kleine invloed op carbonaathardheid (KH).

Specificaties

Specificaties voor: Mironekuton mineraalstenen

 • Samenstelling 55% siliciumdioxide, 13% aluminiumoxide, 4,1% ijzeroxide, 3,6% calciumoxide, 1.6% magnesiumoxide, 1.1% zwavel 0,47% kalium, 0,16% titaanoxide, 0.07% fosfor oxide, 0,06% kobaltoxide, 0,05% natriumoxide, 0,04% mangaan oxide.
 • Gebruik Kan in het aquarium of in het filter geplaats worden. Mineralen en spoorelementen worden langzaam vrijgeven. De buitenste laag van de stenen komt vrij in het aquarium en lost op in het water.
 • Dosering - Circa 100 - 150 gram Mironekuton Mineraalsteen per 10 liter aquarium water.
  - De stenen geven hun mineralen veel langzamer af dan het mineraalpoeder, hierdoor is de dosering hoger.
 • Verpakkingsinhoud - 300 gram
  - 1000 gram
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Mironekuton mineraalstenen

  Mironekuton mineraalstenen

  € 19,50

  de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur