Terug

Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks

Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

  • SKU: 52401,1
  • EAN: 4005258005797
  • Op voorraad

✓ 60, 150 of 600 gram!
✓ Hoog aandeel ruwe vezels!
✓ Zorgt voor een goede en gezonde ontwikkeling van sier- en dwerggarnalen!
✓ Geschikt voor zowel zoet- als zeewater!

€ 4,95

Aan verlanglijst toevoegen

Bestel nu, betaal over 30 dagen met Klarna!

  • Boven €85 gratis verzending
  • Snel geholpen via chat, Whatsapp, e-mail of telefoon!
  • Geholpen door de visvoer specialisten!
  • Afhalen in Berlicum (N-B)? Geen probleem!
Placeholder9,6

Klantenbeoordelingen

“13-08-2022 Durk Sikkema: Snelle levering, goede service en uitgebreide gebruiksaanwijzing.”

Productomschrijving

Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks

De samenstelling van de Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks bestaat vooral uit een zeer hoog aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels en 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontwikkeling van siergarnalen en dwerggarnalen. De garnalen zijn er gek op en zullen het snel opeten.

Geschikt voor zoet- en zeewater.

Specificaties

Specificaties voor: Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks

  • Inhoud verpakking 60 gram
    150 gram
    600 gram
  • Ingrediënten Granen, plantaardige bijproducten, aloë vera (0,5%)
  • Analyse Ruw eiwit 14,5%, ruwe celstof 17%, ruwe as 8%, ruw vet 3%, calcium 1,1%
  • Additieven Vitamine A 9950 IU vitamine D3 990 IU, vitamine E 40 mg, zoötechnische additieven per kg: Pediococcus acidilactici (4.d1712) 100 mg
  • Voedingsadvies
Video

Dit product is beschikbaar in de volgende varianten:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks

    Dr. Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks

    € 4,95

    de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 1378 Reviews @ WebwinkelKeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »