Terug

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Al 11 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Waarom pH controller of watertester van Milwaukee?

  • 17 / 02 / 2022 0
Waarom pH controller of watertester van Milwaukee?

Milwaukee pH controller of digitale watertesters voor snel en nauwkeurig (digitaal) regelen en testen! Milwaukee is gespecialiseerd in watertesters en geeft tot 2 jaar garantie op pH, TDS, EC meters.

Upgrade naar een pH controller of digitale watertester van Milwaukee voor snel en nauwkeurig (digitaal) regelen en testen!

Milwaukee is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van (digitale) instrumenten voor gebruik in hydrocultuur- en kassentelers, wijnmakers, brouwers, zwembadservicetechnici en het aquarium. Het productaanbod bevat zowel producten voor professionals als hobbymatig gebruik. De productie van de meetinstrumenten vind plaats in Europa! 

Milwaukee Instruments heeft een breed assortiment pH controllers en pH-, TDS-, EC- en temperatuur meters voor allerlei verschillende toepassingen. 

 

 

Eigen ontwikkeling en productie

Een groot verschil ten opzichte van veel andere merken die pH controllers en digitale watertesters aanbieden  is dat Milwaukee zich helemaal gespecialiseerd heeft in deze instrumenten. Voor vele andere grote merken zijn deze producten slechts bijzaak en besteden de productie ervan uit. Bij Milwaukee vind de productie plaats in Europa. Mocht er onverhoopt toch iets defect gaan aan een instrument, dan kunnen ze door hun eigen reparatieafdeling zorgen voor een zeer snelle oplossing!

Ook als je naar de prijs kijkt zijn Milwaukee instrumenten vaak erg gunstig in vergelijking met andere grote merken! De beste kwaliteit, service, garantie en een lage prijs. Wat wil je nog meer?!

Milwaukee garantie

Milwaukee Instruments handheld testers, draagbare meters en controllers worden geleverd met een garantie van 2 jaar. De PH600 pH Pen en versies daarvan hebben een garantie van 1 jaar. Vervangbare elektrodes hebben een garantie van 6 maanden.

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan?

Naast de ontwikkeling en productie waarbij rekening gehouden word met de hoogste kwaliteit standaarden is er nog een belangrijk punt waarmee Milwaukee zich onderscheid; gebruiksgemak! Alle producten zijn zo ontwikkeld dat het instellen en ingebruiknemen zo eenvoudig mogelijk is.

Geen overbodige knopjes of functies maar gewoon super functioneel en kinderlijk eenvoudige bediening!

Uit voorraad leverbaar

de Visvoer WebWinkel is al sinds 2017 dealer van Milwaukee instrumenten! Hierdoor hebben wij inmiddels een erg brede kennis opgebouwd om jou te voorzien van het beste advies. Een groot gedeelte van de Milwaukee producten hebben wij direct op voorraad. Mocht je opzoek zijn naar een Milwaukee product die je niet direct terugvind op onze website, dan kunnen wij deze altijd bestellen en binnen enkele dagen alsnog leveren!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,7 / 10 - 2320 Reviews @ WebwinkelKeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »