Terug

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Al 11 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Vivarium 2022 beurs

  • 19 / 01 / 2023 0
Vivarium 2022 beurs

Terugblik op de Vivarium 2022 stand van de Visvoer WebWinkel met heuse "pop-up store". 75m2 vrije standbouw gevuld met het beste voer voor aquarium bewoners en de beste accessoires!

Terugblik Vivarium 2022 en vooruitkijken op Vivarium 2023

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 2

We kijken nog steeds vol trots terug naar onze stand op de Vivarium beurs van afgelopen jaar. Eindelijk mochten we weer en we hadden besloten het dit keer helemaal anders te doen. Geen tafelstands op de bovenverdieping meer maar voor de eerste keer vrije standbouw in de grote hal beneden.

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 3

De eerste schetsen en ideeën voor de invulling van onze stand begonnen al in 2020. We wilden graag een “de Visvoer WebWinkel pop-up store” neerzetten. Na aardig wat rekenen, tellen en meten kwamen we tot de conclusie zo’n 75m2 nodig te hebben om onze pop-up store mooi vorm te kunnen geven. Toen moesten we opzoek naar mooie stellingen, alle producten op de grond leggen is natuurlijk geen optie!

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 4

In oktober 2021 hebben we de stellingen gevonden die aan onze eisen voldeden en aangeschaft. Nog net op tijd voor Vivarium 2021 dachten we toch nog.. Zoals jullie allemaal zullen weten moest deze editie op het laatste moment geannuleerd worden.

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 5

Toen stonden we voor de keuze, alle stellingen weer verkopen of toch maar opslaan in ons magazijn. Het was immers een hele lading “metaal” die behoorlijk wat ruimte in nam. Toch hebben we voor de laatste optie gekozen met de hoop ze het jaar daarop (Vivarium 2022) alsnog te kunnen gebruiken. En dat is gelukt!! Bekijk de bijgevoegde foto’s maar eens als je niet in de gelegenheid was om Vivarium te bezoeken of het gewoon leuk vind onze stand nog eens te bewonderen!

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 6

Inmiddels liggen alle stellingen weer opgeslagen in ons magazijn om in november 2023 weer tevoorschijn gehaald te worden voor Vivarium 2023! De organisatie (en ook wij) zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe editie die er gelukkig toch gaat komen. Natuurlijk dragen we Vivarium ook dit jaar weer een warm hart toe en zijn we voor het 3e jaar op rij “Gold partner”.

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 7

Kom je onze pop-up store weer bekijken op 11 en 12 november dit jaar in de Autotron Rosmalen?

We zien je daar!

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 8

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 9

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 10

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 11

Vivarium stand de Visvoer WebWinkel - 12

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,7 / 10 - 2436 Reviews @ WebwinkelKeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »