Terug

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Al 11 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Oase Organix visvoer

  • 10 / 11 / 2022 0
Oase Organix visvoer

ORGANIX visvoer van Oase is een van 's werelds meest hoogwaardige soorten visvoer. Kom meer te weten over alle verschillende soorten ORGANIX voer en selecteer het beste voer voor jouw vissen!

Het ORGANIX visvoer van Oase is een van 's werelds meest hoogwaardige soorten visvoer, rijk aan essentiële en gebonden voedingsstoffen! Het voer bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die vers zijn bereid en vrij zijn van kunstmatige toevoegingen.

OASE ORGANIX vind een duurzame omgang met de natuur erg belangrijk. De productie van ingrediënten vindt uitsluitend plaats in streng gecontroleerde, ongerepte wateren vóór de kust van Alaska. Alle ingrediënten zijn gecertificeerd volgens de specificaties van de Marine Stewardship Council (MSC).

Een afwisselend menu dat perfect is afgestemd op de behoeften van aquariumvissen.

De belangrijkste eigenschappen van het ORGANIX visvoer

Kelp

De kelp die als ingrediënt in het voer word gebruikt is afkomstig uit de zuivere wateren voor de kusten van Alaska en is rijk aan vele vitaminen, spoorelementen en onverzadigde vetzuren. Kelpboeren oogsten uitsluitend de voedselrijke punten en beschermen zo de natuurlijke schuilplaatsen van de plaatselijke wilde vis.

Optimale eiwit- vetverhouding

De eiwit-vetverhouding bepaalt hoe goed het visorganisme de voedingsstoffen kan omzetten. Te veel eiwitten in het voer leidt bijvoorbeeld tot een verhoogde uitstoot van ammoniak. Het voedingsprofiel van ORGANIX is afgestemd op de behoeften van de vissen.

Rijk aan Omega-3- en -6-vetzuren (DHA/EPA) en vitaminen

Vissen kunnen vetzuren niet zelf produceren en moeten deze via de voeding opnemen. ORGANIX is rijk aan essentiële vetzuren. Met ORGANIX voert u op een natuurgetrouwe wijze en versterkt u zo de cellen en het immuunsysteem van uw vissen.

Exact aangepast aan elk eetgedrag

Granulaten, vlokken of tabs – ORGANIX is verkrijgbaar in verschillende vormen: Vlokken drijven bijzonder lang op het wateroppervlak. Granulaat daarentegen zinkt snel naar de bodem en is daarom bijzonder geschikt voor eerder schuwe vis- of territoriale garnaalsoorten. ORGANIX is optimaal afgestemd op elk eetgedrag.

Verminderd gehalte aan as, vis- en tarwemeel

Bindmiddelen houden traditioneel visvoer in vorm. Deze worden echter vaak onverteerd weer uitgescheiden. Door de natuurlijke eiwitbinding van ORGANIX zijn er nauwelijks extra bindmiddelen nodig. Ook bevat het voer een asgehalte van slechts 6 tot 11 procent en ligt daarmee duidelijk onder de gebruikelijke waarde. Hierdoor wordt de spijsvertering van de vissen ontzien en blijft het water helder.

Met MSC-gecertificeerde ingrediënten

Het hoge percentage natuurlijke ingrediënten in het voer zijn afkomstig uit streng gecontroleerde wateren vóór de kust van Alaska. Daarbij worden consequent de voorschriften van de Marine Stewardship Council (MSC) gevolgd en word er bijzonder zorgvuldig en duurzaam omgegaan met de natuur en haar grondstoffen.

Minimaal fosfaatgehalte

Deze meestal overbodige stoffen worden onverteerd weer uitgescheiden. Dit tast de waterkwaliteit aan en bevordert de algengroei. Veel vissen hebben slechts 0,6 tot 0,8% fosfaat nodig. ORGANIX bevat minder dan 0,9 procent fosfaat en is daarmee exact afgestemd op de behoeften van siervissen.

Uit de zuivere wateren vóór de wilde kust van Alaska

Oase is één van de weinige bedrijven ter wereld die hun ingrediënten vóór de wilde en ongerepte kust van Alaska kan oogsten. In tegenstelling tot veel conventionele zeekwekerijen voegen ze bovendien helemaal geen antibiotica toe.

Bekijk hier het complete assortiment Oase ORGANIX visvoer, alle verschillende verpakkingsgroottes en prijzen!

De verschillende soorten ORGANIX voer

De ORGANIX menukaart bestaat uit acht gevarieerde soorten voer. Ze kunnen elk op zich worden gevoerd als een volwaardige complete voeding. Nog beter is om ze te combineren voor een afwisselende voeding en meer plezier. Speciale samenstellingen, zoals die voor jonge vissen, garnalen of intensieve kleuren maken de samenstelling van het menu compleet!

ORGANIX Daily visvoer

Daily - Basisvoer voor alle aquariumvissen.

Ideaal als hoofdvoer voor het dagelijks voeren en stimuleert de groei en vitaliteit van de aquariumbewoners. Verkrijgbaar als vlokvoer, granulaat en kleine (micro) vlokken. De Daily Flakes drijven eerst en zakken daarna naar de bodem. Speciaal voor kleinere vissen zoals tetra's en guppen zijn er de Daily Micro Flakes en voor de vissen in de middelste of onderste waterlaag; Daily Granulate.

ORGANIX Power Flakes visvoer

Power - Energieboost voor actieve vissen.

Gezonde luxevoeding met arctische garnalen. De optimale eiwit-vetverhouding van deze lekkernij houdt de vissen in topconditie. Door het langzame zwellingsgedrag van de vlokken wordt het aquariumwater niet vertroebeld. Power Flakes zijn een genot voor alle aquariumbewoners

ORGANIX Cichlid Granulate visvoer

Cichlid - Pigment- en eiwitbouwsteen voor Cichliden (baarsachtigen)

Voorziet Cichliden van een optimale toevoer van vitaminen en spoorelementen uit duurzame zeevruchten en is geschikt als dagelijks voer. Voor de kleinere vissen is er Cichlid Granulate S terwijl de groteren Cichliden smullen van Cichlid Granulate M.

ORGANIX Veggievore granulaat

Veggievore - Voor vissen met een herbivoor (plantaardig) dieet

Speciaal voor de vissen met een meer herbivoor dieet is er de "Veggievore" range. Dit voer is gemaakt met kostbare kelp (zeewier) uit de Stille Oceaan en bevat een hoog gehalte aan waardevolle mineralen en spoorelementen. Ook bij dit voer is er onderscheid gemaakt in 3 soorten; Vlokvoer, granulaat en tabs. De bodembewoners zullen smullen van de Veggie Tabs. Vissen die meer aan het oppervlakte leven zullen de voorkeur geven aan de Veggie Flakes. Bewoners in de middelste waterlaag en schuwere vissen kunnen genieten van het Veggie Granulate.

ORGANIX Baby Flakes

Baby - kweekvoer

Baby Flakes voorziet de nakomelingen in het aquarium van alles wat ze nodig hebben voor een gezonde groei. Het kweekvoer in poedervorm is ideaal als hoofdvoer voor de dagelijkse voeding van alle soorten. Het verspreidt zich snel over het hele aquarium en bevordert de groei en de vitaliteit.

ORGANIX Snack voer

Snack sticks - het lekkere tussendoortje

Gezonde en luxe snack gemaakt met arctische garnalen. De optimale eiwit-vetverhouding van de Snack sticks houdt de vissen in topconditie. Door het langzame zwellingsgedrag van de sticks wordt het aquariumwater niet vertroebeld. Een genot voor alle aquariumbewoners.

ORGANIX Colour Granulate

Colour - Kleurversterkend voer

Kleurversterkend voer met natuurlijke pigmenten en carotenoïden. De Colour serie is verkrijgbaar als vlokvoer, granulaat en fijn (micro) granulaat. Colour Flakes zijn favoriet bij de vissen in de boven en middenlaag terwijl schuwere vissen en vissen die meer onderin het aquarium leven de voorkeur geven aan Colour Granulate. Speciaal voor de nano visjes of nog niet volgroeide vissen is er het fijne Micro Colour Granulate.

ORGANIX Shrimp Granulate garnalenvoer

Shrimp - garnalenvoer in 2 uitvoeringen

Ook garnalen worden niet overgeslagen! Met het Shrimp Granulate haal je een natuurlijk en gezond hoofdvoer voor garnalen in huis. Speciaal voor garnalen met een meer plantaardig dieet is er Shrimp Veggie Granulate.

Zinkgedrag Oase ORGANIX voer

In onderstaande afbeelding zie je het zinkgedrag van de verschillende soorten voer. Zo kun je precies bepalen welk soort voer (vlok, granulaat, tabs) het beste is voor jouw vissen.

Oase Organix visvoer zinkgedrag

 

Bekijk hier het complete assortiment Oase ORGANIX visvoer, alle verschillende verpakkingsgroottes en prijzen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,7 / 10 - 2320 Reviews @ WebwinkelKeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »