Terug

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Al 11 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Natuurlijke producten in het aquarium!

Bij de Visvoer WebWinkel vindt u goede en goedkope natuurlijke producten (aquaherbs) in verschillende formaten en van verschillende kwaliteiten!

Natuurlijke producten in het aquarium

Wij leveren hoge kwaliteit aquaherbs voor in het aquarium aan particulieren en bedrijven. Op dit moment hebben we onder andere bananenbladeren, catappa bladeren, guave bladeren en moerbei bladeren. Wij verzenden tegen lage verzendkosten en afhalen in Berlicum is mogelijk na afspraak! Wij bieden meerdere verschillende betaalmogelijkheden. De producten importeren wij zelf direct vanaf de telers in o.a. India en Thailand en houden zelf voorraad in Nederland. Hierdoor kunnen wij producten van hoge kwaliteit, snel leveren, tegen een lage prijs.

 

Aquaherbs in het aquarium

In elk aquarium horen natuurlijke producten!

In elk aquarium horen bladeren en andere natuurlijke producten. In de natuurlijke habitat van onze aquariumbewoners vallen bladeren en vruchten in het water. De bladeren en vruchten vormen na verloop van tijd een kleverige biofilm. Deze biofilm zorgt voor een voedselvoorziening die 24/7 beschikbaar is. Vooral voor garnalen, kreeften, krabben en slakken is de biofilm een welkome voedingsbron. Verder bieden natuurlijke producten schuilplaatsen voor jonge en kleine aquarium bewoners. Natuurlijke producten zijn niet alleen goed voor voeding en bescherming, het heeft ook een positief effect op het aquariumwater! De natuurlijke producten verzachten het water en daarnaast wordt het water verrijkt met humusstoffen, tanninen en dergelijke. Door het toevoegen van natuurlijke producten en de stoffen die ze afgeven kan het water oranje/bruin kleuren.

Via deze link gaat u direct naar onze pagina met Aquaherbs waar u onze goedkope natuurlijke producten vindt!

Toepassingen van natuurlijke producten

Door gebruik te maken van natuurlijke producten kunnen ziekten en schimmelinfecties in het aquarium voorkomen/ geminimaliseerd worden. Natuurlijke producten geven geleidelijk hun hummus, tannines en looistoffen af aan het water, waardoor ze zeer waardevol zijn in het ongewervelde aquarium. Bovendien binden deze stoffen verontreinigingen zoals zware metalen en maken deze zo onschadelijk voor de aquariumbewoners. Daarnaast hebben de natuurlijk producten ook een antibacteriële werking en remmen de groei van bepaalde schimmels.

De humusstoffen verlagen de pH-waarde tot circa 5,5 tot 6,5. Dit is een groot voordeel voor Bijengarnalen. Bijengarnalen tolereren een hoge KH-waarde zeer slecht en verlangen een lagere pH-waarde.

Natuurlijke producten hebben dus niet alleen een positief effect op het aquariumwater, maar zorgen ook voor een goede schuilplaats en dienen als voedselbron. Na verloop van tijd neemt het effect van de natuurlijke producten af (afhankelijk van de hoeveelheid aquaherbs, frequentie van water verversen en type filter). De aquaherbs kunnen in het aquarium blijven liggen tot ze volledig verteerd en/of opgegeten zijn.

Bladeren, schors en zaden in het aquarium

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,7 / 10 - 2436 Reviews @ WebwinkelKeur
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »