Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

DiscusX Bactocide 2

 • DiscusX Bactocide 2

Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

 • SKU: BAC-2-20
 • Op voorraad

✓ Tegen zwemblaasontsteking, onevenwichtige vissen die niet rechtop kunnen zwemmen, opgeblazen buik, vissen die niet eten, draderige ontlasting!
✓ Zachtaardig voor vissen!
✓ Snel en sterk resultaat!

€ 19,90

Aan verlanglijst toevoegen

 • Boven €85 gratis verzending
 • Snel geholpen via chat, Whatsapp, e-mail of telefoon!
 • Geholpen door de visvoer specialisten!
 • Afhalen in Berlicum (N-B)? Geen probleem!
Placeholder9,6

Klantenbeoordelingen

Productomschrijving

DiscusX Bactocide 2

✓ Tegen zwemblaasontsteking, onevenwichtige vissen die niet rechtop kunnen zwemmen, opgeblazen buik, vissen die niet eten, draderige ontlasting!
✓ Zachtaardig voor vissen!
✓ Snel en sterk resultaat!

Lees de volledige productomschrijving

Bactocide 2 is een effectieve combinatie van ingrediënten waarvan bekend is dat ze protozoa, schimmels en ongewenste bacteriën bij siervissen tegengaan. Bactocide 2 werkt daardoor synergetisch, met snel en sterk resultaat, terwijl het middel zeer zachtaardig is voor de vissen. Doordat de vis Bactocide 2 gemakkelijk opneemt, is het middel zeer effectief tegen zowel uitwendige als inwendige ziekten.

Wanneer Bactocide 2 gebruiken?
Zwemblaasontsteking, onevenwichtige vissen die niet rechtop kunnen zwemmen, opgeblazen buik, vissen die niet eten met draderige witte poep, dikke witte poep, troebele ogen, uitpuilende ogen.

Gebruik

Gebruik een afgestreken maatschepje van de meegeleverde lepel (1 gram) voor elke 40 liter aquariumwater. Laat het 48 uur staan, ververs dan 25-100% van het water en herhaal de behandeling. Het heeft de voorkeur om het poeder goed te mengen met wat aquariumwater in een los bakje en het vervolgens gelijkmatig over het water te verdelen of in een gebied met een hoge stroming (bijvoorbeeld bij de filteruitstroom).

Reinig voorafgaand aan de behandeling het filter en het aquarium. Zorg voor beluchting en een werkend filter. In geval van een opgeblazen buik adviseren we 20 mg per 100 liter Epsom-zout toe te voegen. Herhaal de behandeling in totaal drie keer. Verleng de behandeling tot 10 dagen in geval van ernstige infecties. Stop de behandeling niet bij de eerste tekenen van herstel om herinfectie te voorkomen,
de behandeling voortzetten tot ten minste zes dagen.

Let op: Bewaar op een koele en droge plaats buiten het bereik van kinderen. Alleen voor gezelschapsvissen, mag niet worden gebruikt op vissen voor consumptie. Bactocide 2 zal de filterbacteriën aantasten, daarom heeft het de voorkeur om het middel tijdens de behandeling in een apart quarantaine-aquarium te gebruiken. Dit geldt behalve als u te maken heeft met vispest, waarbij de behandeling in het aquarium moet plaatsvinden met alle vissen en filters in werking. Alle onderdelen en slangen moeten in dat geval worden gedesinfecteerd.

Specificaties

Specificaties voor: DiscusX Bactocide 2

 • Ingrediënten Allicine, Hydrastis-extract, Terminalia catappa-extract, Gingerolen, Echinacea pupurea-extract, gepatenteerde fytochemische verbindingen.
 • Dosering Zie omschrijving.
 • Verpakkingsinhoud - 20 gram
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  DiscusX Bactocide 2

  DiscusX Bactocide 2

  € 19,90

  de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur