Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

Aquarium Münster Narcomor Plus - voor pijnloze narcose en euthanasie (100ml)

 • Aquarium Münster Narcomor Plus - voor pijnloze narcose en euthanasie (100ml)

Voor 16.00uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

 • SKU: 135400
 • EAN: 4005258006589
 • Op voorraad

✓ Voor pijnloze narcose, kalmering of humaan doden (euthanasie) van vissen!
✓ Voor zoet- en zoutwater!
✓ 100ml!

€ 26,90

Aan verlanglijst toevoegen

 • Boven €85 gratis verzending
 • Snel geholpen via chat, Whatsapp, e-mail of telefoon!
 • Geholpen door de visvoer specialisten!
 • Afhalen in Berlicum (N-B)? Geen probleem!
Placeholder9,6

Klantenbeoordelingen

Productomschrijving

Aquarium Münster Narcomor Plus - voor pijnloze narcose en euthanasie (100ml)

✓ Voor pijnloze narcose, kalmering of humaan doden (euthanasie) van vissen!
✓ Voor zoet- en zoutwater!
✓ 100ml!

Lees de volledige productomschrijving

Medicijn voor pijnloze narcose (anesthesie) conform de conform de wet op dierenbescherming, kalmering, geruststelling of voor het doden (euthanasie) conform de wet op dierenbescherming van niet meer te behandelen, zieke siervissen in zoet en zeewater. Behandelde siervissen worden snel en behoedzaam verdoofd en kunnen vervolgens stressvrij worden onderzocht bijv. door middel van een uitstrijkje van de slijmvliezen. De toevoeging van narcomor aan het transportwater werkt als kalmeringsmiddel en zorgt voor een stressvrij transport van de siervissen.

Hoe Aquarium Münster Argumor gebruiken in het aquarium?

 • Voor de narcose (anesthesie) van siervissen: Dosering: 5 ml Narcomor Plus per 10 l aquarium- of vijverwater. Trek eerst de vereiste hoeveelheid Narcomor Plus en vervolgens dezelfde hoeveelheid water op met de bijgeleverde spuit. Druk de inhoud van de spuit met kracht in het klaargezette aquarium- of vijverwater. Zorg voor een gelijkmatige doormenging.

  Binnen enkele minuten wordt de ademhaling van de vis langzamer en reageren ze niet meer. De ademhaling is langzaam en regelmatig. Als de vissen in het aquarium of de vijver worden teruggeplaatst, ontwikkelen ze binnen enkele minuten weer een normale activiteit. Bij aanwijzingen voor een overdosering (zeer zwakke of nauwelijks waarneembare adembewegingen) moeten de vissen direct in een goed geventileerd recovery-bad worden gebracht en meerdere malen in zwemrichting worden bewogen. Als de vissen naar adem beginnen te snakken en de kieuwdeksels beginnen te bewegen, zijn dat eerste aanwijzingen voor een succesvolle reanimatie.
 • Voor de kalmering van siervissen voor het transport: Verdun 5 ml Narcomor Plus in de bijgeleverde spuit met dezelfde hoeveelheid aquarium- of vijverwater, druk de inhoud van de spuit vervolgens met kracht in 40 l transportwater en zorg voor een gelijkmatige doormenging. De siervissen worden binnen enkele minuten rustig en kunnen vervolgens stressvrij worden getransporteerd. Voeg het transportwater na het transport niet toe aan het aquariumwater of de vijver.
 • Voor het doden (euthanasie) volgens de wet op dierenbescherming: Dosering: 15 ml Narcomor Plus per 10 l aquarium- of vijverwater. Trek eerst de vereiste hoeveelheid Narcomor Plus en vervolgens dezelfde hoeveelheid water op met de bijgeleverde spuit. Druk de inhoud van de spuit met kracht in het klaargezette aquarium- of vijverwater. Zorg voor een gelijkmatige doormenging. Laat de vissen minimaal 30 minuten in het verdovingsbad. De siervissen slapen stressvrij en pijnloos in.

Lees voor het gebruik van dit medicament de gebruiksaanwijzing van de fabrikant die bij elk product is toegevoegd!

Specificaties

Specificaties voor: Aquarium Münster Narcomor Plus - voor pijnloze narcose en euthanasie (100ml)

 • Verpakkingsinhoud 100 ml
 • Dosering Zie omschrijving en bijsluiter.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Aquarium Münster Narcomor Plus - voor pijnloze narcose en euthanasie (100ml)

  Aquarium Münster Narcomor Plus - voor pijnloze narcose en euthanasie (100ml)

  € 26,90

  de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur