FD Food Koivoer 

FD Food is de onbetwiste leider onder de Japanse en Europese Koivoeders!

FD Food is een hoogwaardig Koivoer uit Japan. Bevat 100% natuurlijke ingredienten! Met FD Food geeft u het beste voer aan uw Koi!

Het FD Food Koivoer is beschikbaar in verschillende soorten. Hieronder worden de diverse variaties toegelicht.

  • FD STAPLE PLUS (gebalanceerd en gezond Koivoer van de hoogste kwaliteit met groeibevordering)
  • FD BUILD UP EXTRA (Koivoer van de hoogste kwaliteit, bevorderd de groei, gezondheid en kleur)
  • FD SUPPLEMENT (ongeëvenaarde Koivoer - bevorderd de groei en genezing en beschermd de gezondheid, en biedt stress-verlichting)
  • FD COLOUR UP (premium Koivoer voor intensieve ondersteuning van alle kleuren zonder witte verkleuring)
  • FD COLOUR EMPHASIZE (hoogwaardig Koivoer met intensieve ondersteuning van vooral de rode en roodachtige kleurnuances)
  • FD GERM (hoogwaardig zinkend Koivoer met intensieve ondersteuning van de huid)

Alle voersoorten zijn beschikbaar in de korrelgrootte M (ca. 5,7mm). Daarnaast is de FD Build-UP Extra ook beschikbaar in de korrelgrootte L (ca. 6,7mm). Het FD Food drijvende voer is beschikbaar in verpakkingen van 3kg en 15kg. De zinkende Koivoer varianten zijn afgevuld in verpakkingen van 5kg en 20kg.

Koivoer van de hoogste kwaliteit!

Het originele FD Koivoer dat uitsluitend in Japan word geproduceerd wordt door zijn met afstand hoogste voerkwaliteit over de gehele wereld gevoerd! Dit voer word door ca. 80%! bij de meest vooraanstaande Japanse Koi kwekerijen (bijvoorbeeld Dainichi, Mamotaro, Omosako, Matsue, etc) al jarenlang met veel succes gevoerd! De samenstelling van het FD Food Koivoer is gebaseerd op de ervaring van deze kwakerijen. Het voer is ontwikkeld, op talloze Koi getest en continu verbeterd in overleg met de fabrikant.

Samenstelling FD Food Koivoer

Het basisrecept is gebaseerd op de volgende samenstelling: vismeel (van bijzonder hoge kwaliteit en gemaakt van hele vis die speciaal gevangen is voor FD Food. Dus niet afkomstig uit China of andere massaproductie.), zemelen, meel van tarwe, gluten, Steviapoeder, gist, alfalfa, kurkuma, krill, knoflookpoeder, indien nodig, Spirulina, zeewier, vitaminen en Aqua - mineralen.

 

FD Food koivoer

 

NU 15% introductiekorting op FD Food Koivoer!