Cal Aqua Labs 

Een geweldige kwaliteit en innovatieve ideeën rondon glaswerk artikelen voor aquascapes hebben een naam: Cal Aqua Labs. Lily pipes, permanente CO2-tests of inline CO2 diffusers zijn vervaardigd door zeer ervaren glasblazers. Hun basismateriaal is glas van de hoogste kwaliteit, zeer helder! Het glaswerk wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd in overeenstemming met zeer hoge kwaliteitseisen. Elke aquascape wordt verfraaid door deze prachtige maar toch ook onopvallende glazen producten.

Subcategorieën

 • Cal Aqua Labs CO2...

  Met CO2 bellentellers kunt u de hoeveelheid toegevoegde CO2 meten. Het is belangrijk de toegevoegde CO2 te kunnen controleren omdat hierdoor ook afwijkingen als gevolg van defecte regelaars of afsluiters zichtbaar worden. De bellentellers worden in lijn bevestigd aan de CO2 slang en wordt aan de buitenzijde van het aquarium worden bevestigd. 

 • Cal Aqua Labs CO2...

  Door gebruik van een CO2 diffusor wordt de toegevoegde CO2 optimaal opgenomen in het water. 

 • Cal Aqua Labs CO2 drop...
  Aquariumplaten hebben CO2 nodig om te kunnen groeien. Een CO2 Drop Checker is een CO2 continutest om het CO2 gehalte in het aquariumwater te bepalen. De vloeistof in de Drop Checker verandert van kleur als het CO2 gehalte verandert. Zo wordt het veel eenvoudiger om te bepalen welke hoeveelheid CO2 aan het aquarium moet worden toegevoegd.
   
 • Cal Aqua Labs filter...
 • Cal Aqua Labs Filter...

  Het Cal Aqua Labs Fluxus-systeem bestaat uit een instroom die zorgt voor transport van water uit het aquarium naar een externe filter, en een Efflux uitstroom brengen schoon water uit de filter terug naar het aquarium. Beide onderdelen zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit laboratorium-kwaliteit borosilicaatglas en artistiek met de hand geblazen.