Cadeau ideeën Er bevinden zich 9 producten in deze categorie.

Bent u opzoek naar een leuk cadeau idee voor een fanatieke aquariaan?

Bij ons vind u verschillende orginele cadeaus voor aquarium liefhebbers. Zo hebben we onder andere schitterende posters en kaarten met aquariumplanten van Tropica Art en verschillende boeken die elke aquariaan zou moeten hebben!

Subcategorieën

 • Posters en kaarten

  Schitterende Tropica Art posters en kaarten met aquariumplanten!

  Tropica Art Posters en Kaarten banner

  Geef je woonkamer, kweekruimte of aquarium-kamer sfeer met deze schitterende aquarium-planten posters van Tropica Art! De posters passen zeer goed in het moderne interieur. Uiteraard zijn de aquarium posters ook een super leuk cadeau voor de fanatieke aquariaan of plantenliefhebber. 

   

  Ben jij opzoek naar een cadeau wat gegarandeerd in de smaak valt bij de fanatieke aquariaan of wil je de muur in je woonkamer of werkkamer meer sfeer geven?

   

  De kaarten en posters zijn gedrukt op 300 gram Munken Pure Rough design papier dat de kleuren op de aquarel tekeningen prachtig naar voren laat komen met zijn ongecoat, extra ruw oppervlak en de crèmekleurige nuance!

 • Boeken

  Voor het succesvol houden van vissen en andere aquariumbewoners is het noodzakelijk voldoende kennis te hebben over de leefgewoonten, het dieet en mogelijke ziektes van deze dieren.

   

  Uiteraard is er veel informatie op internet te vinden maar soms is een goed boek noodzakelijk om diepgaandere informatie te verkrijgen.

   

  De boeken van Dr. Bassleer leren u visziekten te analyseren en op de juiste manier te behandelen.

1 - 9 van 9 producten worden weergegeven
1 - 9 van 9 producten worden weergegeven