Opkweek/ babyvoer Er bevinden zich 28 producten in deze categorie.

Opkweek voer voor vissen en garnalen - voor een goed begin van het leven!

Met opkweekvoer voor vissen en garnalen krijgen zelfs de kleinste vislarven en garnaaltjes, die nog te klein zijn voor het normale voer, alles wat ze nodig hebben om goed en gezond te groeien! Er is speciaal kweekvoedsel voor voornamelijk herbivoren vissen en voor larven die liever dierlijk voer eten (carnivoor). Hier vind je de juiste keuze voor elke baby vis of garnaal!

Het is belangrijk opkweek voer altijd aan te passen aan het dieet van de vis/ garnaal. Overwegend dierlijk etende vissen zoals Betta hebben als Baby ook een op dierlijke voedingsstoffen gebaseerd kweekvoer nodig.


Omnivoren vissen larven geef je ook een fijnkorrelig/ poedervoer dat is aangepast aan hun behoeften. Het moet bestaan uit min of meer gelijke delen van dierlijke en plantaardige componenten.

Voor dieren die voornamelijk een plantaardig dieet hebben (herbivoren) is er fijn plantaardig voer in poedervorm. Zelfs kleine guppy baby's en Endler guppy baby's eten al graag plantaardig poedervoer dat word gecombineerd met een ander op eiwit gebaseerd kweekvoer of zelfgekweekte Artemia.

Vanaf het begin gelijk het juiste voer geven zorgt voor een gezonde ontwikkeling en krachtige groei van jouw vissen en garnalen!

1 - 28 van 28 producten worden weergegeven
1 - 28 van 28 producten worden weergegeven