NorthFin Veggie Formula

799975507507

Nieuw product

17 Producten

Op voorraad

NorthFin Veggie Formula ondersteund, met biologische kelp als hoofdbestanddeel, een uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet voor herbivoren vissen. 

9,50€

  • 1 mm
  • 2 mm
  • 3 mm

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Veggie Formula

NorthFin Veggie Formula

NorthFin Veggie Formula ondersteund, met biologische kelp als hoofdbestanddeel, een uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet voor herbivoren vissen. 

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Veggie Formula

Biologische kelp als hoofdingrediënt!

Voor herbivoren (planteneters) en omnivoren (alleseters) vissen!

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten!

Beschrijving NorthFin Veggie Formula

NorthFin Veggie Formula richt zich op de gezondheid van herbivore vissen. In tegenstelling tot andere herbivoorformules, gebruikt NorthFin biologische kelp als het hoofdingrediënt. De toevoeging van Spirulina en Astaxanthine zorgt voor een volledig uitgebalanceerd voedingspatroon. 

NorthFin Veggie Formula - professioneel ontwikkeld premium visvoer om de gezondheid en het welzijn van uw herbivoren (plantaardige eters) en omnivoren (alleseters) zoet- en zoutwatervissen te verbeteren en te zorgen voor een intensievere, natuurlijke kleuring. Met gecertificeerde biologische kelp als hoofdbestanddeel, ondersteunt dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet een gezond immuunsysteem en bevordert het verhoogde activiteit. 

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige kleurstoffen. Licht verteerbare, langzaam zinkende korrels van 1 mm, 2mm of 3 mm bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het bevat ook stikstof, kalium en micronutriënten, koolhydraten en essentiële planthormonen. Het regelmatige gebruik van Kelp als voedingssupplement draagt bij aan een betere benutting van alle ingrediënten in een compleet voederrantsoen, waardoor de algehele gezondheid en prestaties van uw vissen verbeteren. Kelp is een zeer goede natuurlijke bron van vitamine K. Vrijwel alle andere visvoeding zou Kelp moeten gebruiken in plaats van synthetische vitamine K.

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Veggie Formula 

Korrelgrootte:1 mm, 2 mm of 3 mm Verpakt in een hersluitbaar zakje!
Korreltype:Zinkend
Aanbevolen voor:herbivoren (plantaardige eters) en omnivoren (alleseters) zoet- en zoutwatervissen
Inhoud verpakking:100g, 250g, 500g of 1kg
Ingrediënten:
Kelp, Antarctische krillmeel, haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel, tarwemeel, spirulina, knoflook, astaxanthin, calcium Montmorilloniet klei, Vitamine A-acetaat, L-Ascorby-2- Polyfospaat (bron van vitamine C), D-geactiveerde dierlijke sterol (D3), DL-alfatocoferol (E), vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, cholinechloride, kobaltsulfaat, ferrosulfaat, mangaansulfaat, selenium, zink.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 40%, Ruw vet (min): 5%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 9%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Veggie Formula

NorthFin Veggie Formula

NorthFin Veggie Formula ondersteund, met biologische kelp als hoofdbestanddeel, een uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet voor herbivoren vissen.