NorthFin Krill Gold

799975506388

Nieuw product

16 Producten

Op voorraad

NorthFin Krill Gold is een speciaal voer dat 85% Antarctische geconcentreerde krill als hoofdingrediënt bevat! Dit is een natuurlijke extreme kleurversterker.

5,00€

  • 1 mm
  • 2 mm
  • 3 mm
  • 6 mm

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Krill Gold

NorthFin Krill Gold

NorthFin Krill Gold is een speciaal voer dat 85% Antarctische geconcentreerde krill als hoofdingrediënt bevat! Dit is een natuurlijke extreme kleurversterker.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Krill Gold Formula

Antarctische krillmeel als hoofdingrediënt (85%)!

Voor carnivoren (vleesetende) en omnivoren (alleseters) zoet- en zoutwatervissen!

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten!

Beschrijving NorthFin Krill Gold Formula

NorthFin's Krill Gold Formula is een speciaal voer dat 85% Antarctische geconcentreerde krill bevat als het belangrijkste ingrediënt! Dit is een natuurlijke extreme kleurversterker. Het voor is geschikt voor alle Voor carnivoren (vleesetende) en omnivoren (alleseters) zoet- en zoutwatervissen.

Deze unieke formule is een superieure formule die geen enkele andere fabrikant produceert! Verbetering van de kleur van de vissen en hun immuunsysteem. Het is een geweldige toevoeging aan elke basisformule. Licht verteerbare, langzaam zinkende pellets van 1 mm, 2 mm, 3 mm of 6 mm bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het biedt ook stikstof, kalium en micronutriënten. Verbetert de algehele gezondheid en activiteit van uw vissen.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Krill Gold Formula 

Korrelgrootte:1 mm, 2 mm, 3 mm of 6 mmVerpakt in een hersluitbaar zakje!
Korreltype:Zinkend
Aanbevolen voor:alle soorten carnivoren (vlees eters) en omnivoren (alles eters) zoet- en zoutwatervissen
Inhoud verpakking:20g, 80, 250g, 500g of 1kg
Ingrediënten:
85% Antarctische krillmeel, haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel, tarwemeel, kelp, spirulina, knoflook, astaxanthin, calcium Montmorilloniet klei, Vitamine A-acetaat, L-Ascorby-2- Polyfospaat (bron van vitamine C), D-geactiveerde dierlijke sterol (D3), DL-alfatocoferol (E), vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, cholinechloride, kobaltsulfaat, ferrosulfaat, mangaansulfaat, selenium, zink.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 42%, Ruw vet (min): 5%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 9%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Krill Gold

NorthFin Krill Gold

NorthFin Krill Gold is een speciaal voer dat 85% Antarctische geconcentreerde krill als hoofdingrediënt bevat! Dit is een natuurlijke extreme kleurversterker.