NorthFin Kelp Flake Formula - vlokvoer

799975506999

90302

Nieuw product

1 Product

NorthFin Kelp Flake richt zich op de gezondheid van herbivoren vissen. NorthFin Kelp Flake gebruikt premium biologische gecertificeerde kelp als hoofdingrediënt.

Let op: Laatste product op voorraad!

36,00€

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Kelp Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Kelp Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Kelp Flake richt zich op de gezondheid van herbivoren vissen. NorthFin Kelp Flake gebruikt premium biologische gecertificeerde kelp als hoofdingrediënt.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Kelp Flake Formula

NorthFin Kelp Flake gebruikt premium biologische gecertificeerde kelp als hoofdingrediënt!

Voor herbivoren (plantaardige eters) en omnivoren (alleseters) zoetwatervissen!

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten!

Beschrijving NorthFin Kelp Flake Formula

NorthFin Kelp Flake richt zich op de gezondheid van jouw herbivoren vissen! In tegenstelling tot ander "herbivore" vlokvoer, gebruikt NorthFin Kelp Flake Formula premium biologische gecertificeerde kelp als hoofdingrediënt. Perfecte hoeveelheden van spirulina en astaxanthine zijn toegevoegd om ervoor te zorgen dat herbivore vissen een volledig uitgebalanceerd voedingspatroon krijgen. De Kelp Flake formule stelt de vissen in staat om zich goed te ontwikkelen met een sterk en gezond immuunsysteem, waardoor ze actief zullen zijn in het aquarium!

NorthFin Kelp Flake wordt aanbevolen voor alle soorten herbivoren en omnivoren zoetwater of zoutwater vissen.

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige kleurstoffen. Licht verteerbaar vlokvoer bevorderd een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in jouw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het bevat ook stikstof, kalium en micronutriënten, koolhydraten en essentiële planthormonen. Het regelmatige gebruik van Kelp als voedingssupplement draagt bij aan een betere benutting van alle ingrediënten in een compleet voederrantsoen, waardoor de algehele gezondheid en prestaties van uw vissen verbeteren. Kelp is een zeer goede natuurlijke bron van vitamine K. Vrijwel alle andere visvoeding zou Kelp moeten gebruiken in plaats van synthetische vitamine K.

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan  Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Specificaties NorthFin Kelp Flake Formula

Type:Vlokvoer
Korreltype:Langzaam zinkend/ gedeeltelijk drijvend
Aanbevolen voor:herbivoren (plantaardige eters) en omnivoren (alleseters) zoet-/ zoutwatervissen
Inhoud verpakking:350 gram in hersluitbare emmer met hengsel
Ingrediënten:
Organische Kelp (Laminariales), haringmeel (erg hoog in Omega-3), tarwemeel, hele Antarctische krill-meel (Euphausia superba), Spirulina, knoflook (Allium sativum), Lecithine, cholinechloride, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van vitamine) C), Astaxanthine, (mono- en diglyceriden, gemengde tocoferolen, citroenzuur, rozemarijn) Conserveermiddel, Mangaanproteïnaat, Zinkproteïnaat, Koperproteïnaat, Calciumjodaat, IJzerproteïnaat, Kobaltproteïnaat, Calciumcarbonaat, Natriumseleniet, Vitamine A Acetaat, Vitamine D Acetaat Supplement, dl-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E-supplement), vitamine B12-supplement, riboflavine-5-fosfaat, niacine, d-calciumpantothenaat, Menadione natriumbisulfietcomplex (bron van vitamine K-activiteit), foliumzuur, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride Biotin.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 33%, Ruw vet (min): 5%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 12%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Kelp Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Kelp Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Kelp Flake richt zich op de gezondheid van herbivoren vissen. NorthFin Kelp Flake gebruikt premium biologische gecertificeerde kelp als hoofdingrediënt.