NorthFin Goldfish Formula - voor goudvissen

799975507453

Nieuw product

5 Producten

Op voorraad

NorthFin Goldfish Formula is met biologische kelp als hoofdingrediënt een ideaal voer voor herbivoren vissen zoals de goudvis.

11,00€

  • 2 mm
  • 3 mm

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Goldfish Formula - voor goudvissen

NorthFin Goldfish Formula - voor goudvissen

NorthFin Goldfish Formula is met biologische kelp als hoofdingrediënt een ideaal voer voor herbivoren vissen zoals de goudvis.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Goldfish Formula voor goudvissen

Biologische kelp als hoofdingrediënt!

Ideaal voer voor herbivoren (planteneters) zoetwatervissen!

Langzaam zinkend granulaat!

Beschrijving NorthFin Goldfish Formula voor goudvissen

NorthFin Goldfish Formula biedt herbivoren vissen zoals de goudvis de maximale voeding die ze nodig hebben voor een stabiel en gezond leven. Om het voer geschikt te maken voor herbivoren vissen is biologische kelp als het belangrijkste ingrediënt gebruikt.  Een perfecte balans van organische kelp en Antarctische krill zorgen ervoor dat de vissen het voedsel gemakkelijk kan verteren en de voedingsstoffen efficiënt kan opnemen.

De goudviskorrels van NorthFin zinken langzaam, waardoor uw goudvis tijdens het eten geen lucht kan opnemen. Het bevat ook natuurlijke Spirulina, die boordevol rauwe eiwitten, mineralen en vitamines zit.

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige pigmenten. Licht verteerbare korrels van 2 of 3 mm bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het biedt ook stikstof, kalium en micronutriënten. Verbetert de algehele gezondheid en activiteit van uw vissen.

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Goldfish Formula voor goudvissen

Korrelgrootte:2 mm of 3 mm Verpakt in een hersluitbaar zakje!
Korreltype:Zinkend
Aanbevolen voor:alle soorten goudvissen en alle andere soorten herbivoren en omnivoren vissen
Inhoud verpakking:20g (alleen korrel 0.5mm), 100g, 250g, 500g, 1kg, 2,5kg
Ingrediënten:
Kelp, Antarctische krillmeel, haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel, tarwemeel, spirulina, knoflook, astaxanthin, calcium Montmorilloniet klei, Vitamine A-acetaat, L-Ascorby-2- Polyfospaat (bron van vitamine C), D-geactiveerde dierlijke sterol (D3), DL-alfatocoferol (E), vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, choline Chloride, Cobalt Sulfate, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, Selenium, Zinc.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 36%, Ruw vet (min): 5%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 10%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Goldfish Formula - voor goudvissen

NorthFin Goldfish Formula - voor goudvissen

NorthFin Goldfish Formula is met biologische kelp als hoofdingrediënt een ideaal voer voor herbivoren vissen zoals de goudvis.