NorthFin Community Formula

799975506531

Nieuw product

4 Producten

Op voorraad

NorthFin Community Formula is een volledig uitgebalanceerd visvoer die bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van de meeste carnivore en ominivore vissen.

5,00€

  • 0,5 mm
  • 1 mm

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Community Formula

NorthFin Community Formula

NorthFin Community Formula is een volledig uitgebalanceerd visvoer die bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van de meeste carnivore en ominivore vissen.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Community Formula

Voor een breed scala zoetwatervissen!

Zorgt voor een intensievere kleuring!

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten!

Beschrijving NorthFin Community Formula

NorthFin Community Formula biedt een perfecte combinatie van Antarctische krillmeel, hoge DHA Omega-3 haringmeel en biologische kelp. Omega-3-vetzuren uit de haring helpen bij het afbreken en absorberen van meer voedingsstoffen uit krill en kelp. Community Formula is professioneel ontwikkeld en een volledig uitgebalanceerd visvoer die bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van een breed scala zoetwatervissen. Daarnaast zorgt het voer ook voor een intensievere kleuring. Het biedt een breed spectrum aan voedingsstoffen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van de meeste zoetwater carnivore en ominivore vissoorten. Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige kleurstoffen. Licht verteerbare, langzaam zinkende korrels van 0,5 en 1 mm bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het biedt ook stikstof, kalium en micronutriënten. Verbetert de algehele gezondheid en activiteit van uw vissen.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Community Formula

 
Korrelgrootte:0,5mm, 1mm Verpakt in een hersluitbaar zakje!
Korreltype:Langzaam zinkend
Aanbevolen voor:grote verscheidenheid aan zoetwater carnivoor en omnivore vissen
Inhoud verpakking:20g (alleen korrel 0.5mm), 100g, 250g, 500g, 1kg, 2,5kg
Ingrediënten:
Antarctische krillmeel, haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel, tarwemeel, algen, spirulina, knoflook, astaxanthin, calcium Montmorilloniet klei, Vitamine A-acetaat, L-Ascorby-2- Polyfospaat (bron van vitamine C), D-geactiveerde dierlijke sterol (D3), DL-alfatocoferol (E), vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, choline Chloride, Cobalt Sulfate, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, Selenium, Zinc.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 40%, Ruw vet (min): 7%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 9%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Community Formula

NorthFin Community Formula

NorthFin Community Formula is een volledig uitgebalanceerd visvoer die bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van de meeste carnivore en ominivore vissen.