NorthFin Cichlid Flake Formula - vlokvoer

799975507019

90402

Nieuw product

Dit product is uitverkocht

NorthFin Cichlid Flake Formule is speciaal ontwikkeld om het welzijn en de kleuren van vissen op natuurlijke wijze te verbeteren! Voor carnivoren en omnivoren.

28,00€

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Cichlid Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Cichlid Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Cichlid Flake Formule is speciaal ontwikkeld om het welzijn en de kleuren van vissen op natuurlijke wijze te verbeteren! Voor carnivoren en omnivoren.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Cichlid Flake Formula

Ontwikkeld om het welzijn en de kleuren van jouw vissen op natuurlijke wijze te verbeteren!

Voor carnivoren (vleesetende) en omnivoren (alleseters) zoetwatervissen!

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten!

Beschrijving NorthFin Cichlid Flake Formula

NorthFin Cichlid Flake Formule is speciaal ontwikkeld om het welzijn en de kleuren van jouw vissen op natuurlijke wijze te verbeteren! Zonder het gebruik van onnodige kleurstoffen of vulstoffen, kunnen jouw cichliden gemakkelijk meer voedingsstoffen verteren en opnemen. Hierdoor kunnen de vissen op natuurlijke wijze hun volledige kleurenspectrum krijgen. Het hebben van gezonde cichliden betekend veel spetterende actie in je aquarium!

NorthFin Cichlid Flake wordt aanbevolen voor een grote verscheidenheid aan zoetwater carnivoren en omnivoren vissen.

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige kleurstoffen. Licht verteerbaar vlokvoer bevorderd een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in jouw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het biedt ook stikstof, kalium en micronutriënten. Verbetert de algehele gezondheid en activiteit van uw vissen.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Cichlid Flake Formula

Type:Vlokvoer
Korreltype:Langzaam zinkend/ gedeeltelijk drijvend
Aanbevolen voor:carnivoren (vleesetende) en omnivoren (alleseters) zoetwatervissen
Inhoud verpakking:350 gram in hersluitbare emmer met hengsel
Ingrediënten:
Antarctische krillmeel, haringmeel (erg hoog in Omega-3), tarwemeel, organische kelp, spirulina, knoflook, Lecithine, Cholinechloride, L-Ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van Vitamine C), Astaxanthine, (mono- en diglyceriden, gemengde tocoferolen, citroenzuur, rozemarijn) Conserveermiddel, Mangaan-eiwit, Zink-eiwit, Koper-eiwit, Calciumjodaat, IJzer-eiwit, Kobalt-eiwit, Calciumcarbonaat, Natriumseleniet, Vitamine A Acetaat Vitamine A Acetaat D3-supplement, dl-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E-supplement), vitamine B12-supplement, riboflavine-5-fosfaat, niacine, d-calciumpantothenaat, Menadione natriumbisulfietcomplex (bron van vitamine K-activiteit), foliumzuur, thiamine mononitraat, pyridoxine Hydrochloride, Biotine
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 40%, Ruw vet (min): 5%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 9%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Cichlid Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Cichlid Flake Formula - vlokvoer

NorthFin Cichlid Flake Formule is speciaal ontwikkeld om het welzijn en de kleuren van vissen op natuurlijke wijze te verbeteren! Voor carnivoren en omnivoren.