NorthFin Carnivore Formula

799975507545

Nieuw product

Dit product is uitverkocht

NorthFin Carnivore Formula is een professioneel voer voor grotere carnivoren roofvissen Ideaal voor vissen die een hoger eiwitgehalte in hun voeding nodig hebben.

19,00€

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Carnivore Formula

NorthFin Carnivore Formula

NorthFin Carnivore Formula is een professioneel voer voor grotere carnivoren roofvissen Ideaal voor vissen die een hoger eiwitgehalte in hun voeding nodig hebben.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Carnivore Formula

Ideaal voor vissen die een hoogeiwit gehalte wensen (48% eiwit)!

Langzaam zinkende pellets!

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten!

Beschrijving NorthFin Carnivore Formula

NorthFin Carnivore Formula - professioneel ontwikkeld premium visvoer om de gezondheid en het welzijn van uw grotere roofvissen (carnivoren) te verbeteren en te zorgen voor een intensievere, natuurlijke kleuring. De Cichlid Formula van NorthFin is ideaal voor vleesetende vissen die een hoger eiwitgehalte in hun voeding nodig hebben. 

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige kleurstoffen. Licht verteerbare, langzaam zinkende pellets van 10 mm bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het biedt ook stikstof, kalium en micronutriënten. Verbetert de algehele gezondheid en activiteit van uw vissen.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Carnivore Formula 

Korrelgrootte:10 mm Verpakt in een hersluitbaar zakje!
Korreltype:Langzaam zinkende pellets van 10 mm
Aanbevolen voor:Grotere carnivoren (vleesetende) vissen
Inhoud verpakking:250g, 500g of 1kg
Ingrediënten:
Haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel, Kelp, Antarctische krillmeel,  tarwemeel, spirulina, knoflook, astaxanthin, calcium Montmorilloniet klei, Vitamine A-acetaat, L-Ascorby-2- Polyfospaat (bron van vitamine C), D-geactiveerde dierlijke sterol (D3), DL-alfatocoferol (E), vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, cholinechloride, kobaltsulfaat, ferrosulfaat, mangaansulfaat, selenium, zink.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 48%, Ruw vet (min): 7%, Ruwe vezel (max): 3%, Vocht (max): 9%, As (Max): 9%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Carnivore Formula

NorthFin Carnivore Formula

NorthFin Carnivore Formula is een professioneel voer voor grotere carnivoren roofvissen Ideaal voor vissen die een hoger eiwitgehalte in hun voeding nodig hebben.