NorthFin Bug Pro Formula

799975506920

Nieuw product

Dit product is uitverkocht

NorthFin Bug Pro is een op insecten gebaseerde voer-formule van topkwaliteit die de natuurlijke voedselbronnen van vele vissoorten nabootst!

12,00€

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Bug Pro Formula

NorthFin Bug Pro Formula

NorthFin Bug Pro is een op insecten gebaseerde voer-formule van topkwaliteit die de natuurlijke voedselbronnen van vele vissoorten nabootst!

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Bug Pro Formula

Black Soldier vliegenlarven als hoofdingrediënt (> 40-50% eiwit!!)!

Voor carnivoren (vleesetende) en omnivoren (alleseters) zoetwatervissen!

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten!

Beschrijving NorthFin Bug Pro Formula

NorthFin Bug Pro is een op insecten gebaseerde voer-formule van topkwaliteit die de natuurlijke voedselbronnen van vele vissoorten nabootst! Net als de andere NorthFin voeren bevatten de unieke NorthFin Bug Pro wafers van 2mm, licht verteerbare ingrediënten met 100% natuurlijke kleurversterkers. Bug Pro is een uitgebalanceerd dieet dat direct kan worden gevoed of kan worden verbrokkeld tot kleinere deeltjes. Dit voer is geschikt voor een grote verscheidenheid en groottes carnivore en omnivoren zoet- en zoutwatervissen

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige kleurstoffen. Licht verteerbare, langzaam zinkende chips 2mm bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Black Soldier vliegenlarven meel - Hoog in Eiwit (> 40-50%) met een rijk evenwicht van aminozuren cruciaal voor de groei en ontwikkeling van vissen. Uitstekende bron van smakelijk vet, waaronder Myristic, Lauric en Linolenic-vetzuren. Black Fly Soldier larven bevatten natuurlijke vezels, bevatten weinig koolhydraten en zijn een duurzame eiwitbron van constante kwaliteit.

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het bevat ook stikstof, kalium en micronutriënten, koolhydraten en essentiële planthormonen. Het regelmatige gebruik van Kelp als voedingssupplement draagt bij aan een betere benutting van alle ingrediënten in een compleet voederrantsoen, waardoor de algehele gezondheid en prestaties van uw vissen verbeteren. Kelp is een zeer goede natuurlijke bron van vitamine K. Vrijwel alle andere visvoeding zou Kelp moeten gebruiken in plaats van synthetische vitamine K.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Bug Pro Formula

Korrelgrootte:Chips van 2 mm
Korreltype:Langzaam zinkend/ gedeeltelijk drijvend
Aanbevolen voor:carnivoren (vleesetende) en omnivoren (alleseters) zoetwatervissen
Inhoud verpakking:130g, 250g of 500g
Ingrediënten:
Black Soldier vliegenlarven meel, Antarctische krillmeel, haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel, tarwemeel, organische Kelp (Laminariales), spirulina, knoflook (Allium Sativum), astaxanthine, montmorillonietklei , Vitamine A-acetaat, L-ascorbyl-2-polyfosfaat, cholecalciferol, alfa-tocoferolacetaat, vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, cholinechloride,kobaltsulfaat, ferrosulfaat, mangaansulfaat, selenium, zink, rozemarijn extract
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 44%, Ruw vet (min): 5%, Ruwe vezel (max): 4%, Vocht (max): 9%, As (Max): 12%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Bug Pro Formula

NorthFin Bug Pro Formula

NorthFin Bug Pro is een op insecten gebaseerde voer-formule van topkwaliteit die de natuurlijke voedselbronnen van vele vissoorten nabootst!