NorthFin Betta Bits

799975507477

Nieuw product

Dit product is uitverkocht

NorthFin Betta Bits is een professioneel visvoer voor de Betta Splendens/  Siamese kempvis. Perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van de Betta Splendens.

5,00€

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Betta Bits

NorthFin Betta Bits

NorthFin Betta Bits is een professioneel visvoer voor de Betta Splendens/  Siamese kempvis. Perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van de Betta Splendens.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Betta Bits

Afgestemd op de voedingsbehoefte van Betta Splendens! 

Versterkt het immuunsysteem!

Zorgt voor intensievere kleuring van de vissen! 

Beschrijving NorthFin Betta Bits

NorthFin Betta Bits - professioneel ontwikkeld premium visvoer om de gezondheid en het welzijn van uw Betta Splendens/  Siamese kempvis te verbeteren en te zorgen voor een intensievere, natuurlijke kleuring. 

Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige kleurstoffen. Licht verteerbare, langzaam zinkende korrels van 1 mm zijn perfect afgestemd op uw elegante Bettas! Ze bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het biedt ook stikstof, kalium en micronutriënten. Verbetert de algehele gezondheid en activiteit van uw vissen.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

Specificaties NorthFin Betta Bits 

Korrelgrootte:1 mm Verpakt in een hersluitbaar zakje!
Korreltype:Zinkende korrels van 1 mm
Aanbevolen voor:Alle soorten Betta-vissen of andere soorten insectenetende en omnivore vissen
Inhoud verpakking:20g of 100g
Ingrediënten:
Antarctische krillmeel, Haringmeel en sardinemeel, Kelp, tarwemeel, spirulina, knoflook, astaxanthin, calcium Montmorilloniet klei, Vitamine A-acetaat, L-Ascorby-2- Polyfospaat (bron van vitamine C), D-geactiveerde dierlijke sterol (D3), DL-alfatocoferol (E), vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, cholinechloride, kobaltsulfaat, ferrosulfaat, mangaansulfaat, selenium, zink.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 45%, Ruw vet (min): 7%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 9%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Betta Bits

NorthFin Betta Bits

NorthFin Betta Bits is een professioneel visvoer voor de Betta Splendens/  Siamese kempvis. Perfect afgestemd op de voedingsbehoefte van de Betta Splendens.