NorthFin Arowana Formula

799975506289

Nieuw product

2 Producten

Op voorraad

NorthFin Arowana Formula is een professioneel en volledig visvoer voor Arowana en andere carnivoren. Dit voer zorgt voor een intensievere, natuurlijke kleuring.

21,00€

Toevoegen aan vergelijking
NorthFin Arowana Formula

NorthFin Arowana Formula

NorthFin Arowana Formula is een professioneel en volledig visvoer voor Arowana en andere carnivoren. Dit voer zorgt voor een intensievere, natuurlijke kleuring.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen NorthFin Arowana Formula

Ideaal voor carnivoren zoetwatervissen!

Versterkt het immuunsysteem!

Zorgt voor intensievere kleuring van de vissen! 

Beschrijving NorthFin Arowana Formula

NorthFin Arowana Formula is professioneel ontwikkeld om de gezondheid en het welzijn van uw Arowana of andere carnivoren zoetwatervissen te verbeteren, terwijl ze natuurlijk hun schitterende kleuren verbeteren. Ideaal voor vleesetende soorten die een hoger eiwitgehalte in hun dieet nodig hebben. Uitsluitend gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, is dit uitgebalanceerde en voedzame dagelijkse dieet volledig vrij van vulstoffen, hormonen en kunstmatige pigmenten. Licht verteerbare, drijvende sticks van 3 mm bevorderen een optimale opname van voedingsstoffen en helpen de hoeveelheid afval in uw aquarium te verminderen. Met trots gemaakt in Canada!

NorthFin visvoer is gegarandeerd vrij van vulstoffen, kunstmatige kleurstoffen, toegevoegde hormonen en bijproducten!

Al het NorthFin premium visvoer is gemaakt met de volgende belangrijke ingrediënten:

Haringmeel (hoog aan Omega-3) - De hoogste kwaliteit vismeel, haringmeel bevat een hogere concentratie DHA die een gezonde ontwikkeling, groei en verkleuring bij vissen bevordert. Vers gevangen en ingevroren.

Sardinemeel - Zeer belangrijk en heilzaam ingrediënt, dat uw vissen niet alleen voorziet van volledig verteerde en opgenomen eiwitten, maar ook van de volgende voedingsstoffen: Vitamine B12, Selenium, Fosfor, Vitamine D, Calcium, Vitamine B3, Jodium, Koper, Choline , Vitamine B2.

Sardine- en haringmeel zijn een van de meest geconcentreerde bronnen van de omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Antarctische krill - Krill bevat hoogwaardige eiwitten, aminozuren, vitamines en mineralen. Het is ook een natuurlijke bron van carotenoïden, die de rijke en levendige kleuren van uw vissen naar voren brengen. Bevat een hoge concentratie Astaxanthine, een krachtig natuurlijk kleurstof en antioxidant.

Gecertificeerde biologische kelp - Een soort zeewier, Kelp levert ongeveer 60 mineralen, 21 aminozuren en 12 vitaminen. Het biedt ook stikstof, kalium en micronutriënten. Verbetert de algehele gezondheid en activiteit van uw vissen.

Spirulina - Deze 100% natuurlijke blauw-groene algen zit boordevol rauwe eiwitten en een breed scala aan vitamines en mineralen om een ​​optimale gezondheid te bevorderen en de immuunfunctie te verbeteren. Het bevat ook bèta-caroteen en andere natuurlijke pigmenten voor kleurverbetering.

Calcium Montmorillonietklei - Bevat 67 mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, mangaan, kalium, siliciumdioxide en meer. Biedt ook essentiële sporenelementen. Helpt bij het compenseren van eerdere voedseltekorten.

 

Specificaties NorthFin Arowana Formula

Korrelgrootte:3 mm Verpakt in een hersluitbaar zakje!
Korreltype:Drijvend
Aanbevolen voor:Arowana en andere carnivoren (vleesetende) zoetwatervissen
Inhoud verpakking:250g, 500g of 1kg
Ingrediënten:
Haringmeel (erg hoog in Omega-3) en sardinemeel, Kelp, Antarctische krillmeel,  tarwemeel, spirulina, knoflook, astaxanthin, calcium Montmorilloniet klei, Vitamine A-acetaat, L-Ascorby-2- Polyfospaat (bron van vitamine C), D-geactiveerde dierlijke sterol (D3), DL-alfatocoferol (E), vitamine B12-supplement, riboflavinesupplement, niacine, pantotheenzuur, thiamine, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, cholinechloride, kobaltsulfaat, ferrosulfaat, mangaansulfaat, selenium, zink.
Analyse:
Ruwe proteïne (min): 39%, Ruw vet (min): 5%, Ruwe vezel (max): 5%, Vocht (max): 9%, As (Max): 9%
Voedingsadvies:
Meerdere malen per dag in kleine porties verspreid in het water - niet te veel voeden!

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

NorthFin Arowana Formula

NorthFin Arowana Formula

NorthFin Arowana Formula is een professioneel en volledig visvoer voor Arowana en andere carnivoren. Dit voer zorgt voor een intensievere, natuurlijke kleuring.