Guppen en levendbarende voer Er bevinden zich 42 producten in deze categorie.

Het beste voer voor guppen en levendbarende

De levendbarenden komen in het wild vooer in beken, rivieren, maar ook in stilstaande wateren. De vissen zoeken graag voedsel tussen waterplanten die ze tevens beschermen voor hun vijanden. Guppen, Molly's en Platy's hebben een rechtopstaande mond, wat suggereert dat ze de voorkeur geven aan het eten van voedsel direct vanaf het wateroppervlak. Drijvend of langzaam zinkend vlokvoer of granulaat voer is hierom erg geschikt!

Guppen zijn makkelijke eters

Guppy's zijn actief en vaak kleurrijk. Hierdoor zijn ze populaire aquariumdieren. Omdat guppen over het algemeen gemakkelijke eters zijn, is het voeren niet moeilijk. Wel is het belangrijk om meer te weten over de behoeften van je guppy's om overvoeding te voorkomen. 


In het wild eten guppen een breed scala aan voedsel, waaronder algen en waterinsecten. In een aquarium is afwisselend voeren erg belangrijk. Door de guppy's een kwaliteitsvlokvoer of granulaat voer te geven dat is ontworpen voor tropische vissen, kan de kleuring van de guppen verbeterd worden.

Guppen en levendbarende twee tot drie keer per dag voeren

Voer guppen en levendbarende twee tot drie keer per dag, in kleine hoeveelheden. De vissen moeten het voer binnen ongeveer vijf minuten kunnen opeten.

1 - 30 van 42 producten worden weergegeven
1 - 30 van 42 producten worden weergegeven