GlasGarten Shrimp Baby Food

4260361272935

Nieuw product

9 Producten

Op voorraad

Shrimp Baby Food is een eiwitrijk opkweekvoer voor siergarnalen met plankton, natuurlijke vitaminen, mineralen en een hoog omega-3 vetzuren aandeel.

9,75€

Toevoegen aan vergelijking
GlasGarten Shrimp Baby Food

GlasGarten Shrimp Baby Food

Shrimp Baby Food is een eiwitrijk opkweekvoer voor siergarnalen met plankton, natuurlijke vitaminen, mineralen en een hoog omega-3 vetzuren aandeel.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen GlasGarten Shrimp Baby Food

Eiwitrijk opkweekvoer voor baby siergarnalen!

Zorgvuldig geproduceerd en 100% stofvoer!

Met 300 ppm astaxanthine voor mooie kleuren!

Beschrijving GlasGarten Shrimp Baby Food

Compleet voer (opkweekvoer) voor siergarnalen. Shrimp Baby Food is een eiwitrijk opkweekvoer voor siergarnalen met plankton, natuurlijke vitaminen, mineralen en een hoog omega-3 vetzuren aandeel. Het voer zorgt ervoor dat jonge garnalen zich prachtig ontwikkelen en voldoende kracht en energie hebben voor de vele vervellingen in de eerste paar weken. 
 
Het aandeel van 300 ppm astaxanthine vormt  vooral bij rood, geel en oranje garnalen de kleur pigmentcellen vanaf het begin goed, zodat ze uitgroeien met glorierijke kleuren. Pas geboren garnalen larven hebben vanaf de eerste vervelling behoefte aan een uitgebreid aanbod van voedingsstoffen. 
 
“Shrimp Baby Food” bevat alle noodzakelijke eiwitten en aminozuren, die dringend nodig zijn voor een gezonde groei. Goed verteerbare koolhydraten en meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA) zorgen voor de nodige energie voor het vervellen. 
 
Zorgvuldig gekozen algen, groenten en kruiden verreiken de baby garnalen met micronutriënten. Groenlip mosselen staan bekend om hun hoge gehalte aan glycosaminoglycan, deze stof is een zeer waardevolle bouwsteen bij het vormen van het garnalen schild. Het multivitaminen mengsel is ook toegevoegd en geeft de jonge garnalen alle benodigde vitaminen. 
Essentiële mineralen en spoorelementen worden geleverd door een concentraat van rode kalkalgen met meer dan 50 verschillende mineralen en sporenelementen.
 
“Shrimp Baby Food” is vervaardigd met de grootste zorg, het is een volledig geperst en 100% poedervorm voedsel. Bevat 300 ppm astaxanthine voor briljante kleuren.
De ingrediënten van “Shrimp Diner” zijn 100% natuurlijk!

GlasGarten Shrimp Dinner

GlasGarten’s Shrimp Dinner – voedings-lijn is de belangrijkste dagelijkse maaltijd voor een evenwichtige voeding van siergarnalen.
 
Alle essentiële voedingsstoffen en natuurlijke vitaminen voor een gezonde ontwikkeling, succesvolle vervelling, groei, kleuren en goede vermeerdering zijn inbegrepen. Daarnaast is er speciaal voor de baby garnalen “GlasGarten Shrimp Baby Food”. Deze voeding is zeer eiwitrijk en bevat plankton, natuurlijke vitaminen, mineralen en een hoog omega-3 vetzuren aandeel.
 
Bacter AE Micro Poeder voegt belangrijke micro-organismen, aminozuren en enzymen toe aan uw aquarium. Het verbetert de kwaliteit van het water en verhoogt de ontwikkeling van de biofilm, die nodig is voor garnalen en vooral hun nakomelingen

Specificaties GlasGarten Shrimp Baby Food 

Inhoud:
35g en 70g verpakt in een potje 
Vorm:Poeder
Samenstelling:Pankton, plantaardige eiwitextracten, inktvis, omega-3 olie, zoetwater garnalen, watervlooien, kool, spirulina, spinazie, rozemarijn, Nannochloropsis algen, Moringa oleifera, mineralen, gist, groen-lip mossel, artemia, citroenmelisse, chlorella algen, venkel, pollen, druivenpitten
Analyse:ruw eiwit 48%,
ruw vet, 9%  
ruwe celstof 3,2%,
ruwe as 12,3% , 
vocht 5,5% 
Voedingsadvies: Voedingsadvies (voor ca. 120 liter)
• bij normale bezettingsdichtheid: 1x per dag 1 maatlepel *
• bij een hoge bezettingsdichtheid: 2x per dag 1 maatlepel *
 
1 maatlepel komt overeen met ongeveer 0,5 g
* Maatlepel wordt meegeleverd in het potje.

  

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

GlasGarten Shrimp Baby Food

GlasGarten Shrimp Baby Food

Shrimp Baby Food is een eiwitrijk opkweekvoer voor siergarnalen met plankton, natuurlijke vitaminen, mineralen en een hoog omega-3 vetzuren aandeel.