Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Al 8 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Tropica 1-2-Grow! In Vitro planten

Tropica 1-2-Grow in vitro planten zijn gegarandeerd vrij van slakken, algen en pesticiden en daarom volkomen onschadelijk voor gevoelige garnalen en vissen!

Filters

Tropica 1-2-Grow! In Vitro planten

Tropica 1-2-Grow! in Vitro Planten; Kleine planten met groot succes!

1-2-Grow aquariumplanten zijn zeer jonge planten die gekweekt worden en rechtstreeks vanuit het laboratorium van Tropica worden verpakt. De planten zijn gegarandeerd vrij van slakken, algen en pesticiden en zijn daarom volkomen onschadelijk voor gevoelige garnalen en vissen! Het 1-2Grow! assortiment biedt zeer unieke planten!

Het succes van uw aquarium hangt grotendeels af van de juiste plant keuze. Met 1-2Grow! koopt u een groot aantal verschillende planten die kunnen worden verdeeld in kleine porties om zo een groot oppervlak te bedekken. De planten zijn vanaf het begin compact en ontwikkelen zich het best wanneer ze meteen in het aquarium voorzien worden van plantenvoeding en CO2.

Het 1-2-Grow! assortiment is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote aquaria. Het geduld met de kleine planten wordt zeker beloond..!

Het assortiment bestaat uit verschillende mossen en specialiteiten zoals Rotala macrandra, Rotala 'Bonsai' en mini-versies van de traditionele soorten zoals Alternanthera en Eleocharis.

Zo wordt een 1-2-Grow! plant geplant:

  • Verwijder de plant voorzichtig uit de beker en was de gelei af onder de kraan.
  • Gebruik een schaar om de plant voorzichtig in 6-8 delen te knippen.
  • Nu kunt u een pincet gebruiken om te planten in het aquarium te planten en daarna kijken naar de groeiende planten!

Planten van Tropica 1-2-Grow planten

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur