SaltyShrimp Leaves & Bark

4260361271426

Nieuw product

4 Producten

SaltyShrimp Leaves & Bark voegt de belangrijke werkzame stoffen uit amandelboombladeren en verschillende tropische bladeren toe, zonder zichtbaar het water te kleuren. 

6,90€

Toevoegen aan vergelijking
SaltyShrimp Leaves & Bark

SaltyShrimp Leaves & Bark

SaltyShrimp Leaves & Bark voegt de belangrijke werkzame stoffen uit amandelboombladeren en verschillende tropische bladeren toe, zonder zichtbaar het water te kleuren. 

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen SaltyShrimp Leaves & Bark

Voegt plantaardige werkzame stoffen toe aan het aquariumwater!

Kan de vruchtbaarheid van aquariumbewoners verhogen en de spijsvertering bevorderen!

Reduceert de pH van het aquariumwater!

Beschrijving SaltyShrimp Leaves & Bark

SaltyShrimp Leaves & Bark voegt de belangrijke werkzame stoffen uit amandelboombladeren en verschillende tropische bladeren toe, zonder zichtbaar het water te kleuren. Leaves & Bark kan helpen om het aquarium in een biologisch evenwicht te brengen en de gezondheid en veerkracht van de bewoners tegen schadelijke bacteriën, zoals pathogene bacteriestammen of virussen, te versterken.
 
Amandelboombladeren en verschillende bladeren zijn populair dankzij hun positieve eigenschappen, ze worden al vele jaren in het aquarium gebruikt. Helaas lossen de gewenste actieve ingrediënten uit de natuurlijke materialen al na een paar dagen volledig in het water op en worden ze vervolgens ontladen of ontleed met de waterverversingen. Alleen het organisch materiaal blijft achter, dat geleidelijk wordt afgebroken door micro-organismen en inwoners. Bovendien kunnen ze het aquariumwater sterk verkleuren, wat niet altijd gewenst is en er niet altijd mooi uitziet. Met Salty Shrimp Leaves & Bark kunt u gemakkelijk de gewenste positieve eigenschappen aanvullen zonder elke week nieuwe bladeren of schors in het aquarium te moeten plaatsen.
  
Bladeren van de amandelboom worden geoogst van de Catappa Terminalia van de amandelboom. Ze bevatten verschillende fytochemicaliën: flavonoïden, humuszuren (humuszuur en fulvinezuur), tannines, iridoïden, pyrethroïden en saponinen. Deze actieve ingrediënten remmen kiemen, voorkomen ontstekingen, ondersteunen wondgenezing en zorgen ervoor dat het slijmvlies van de vis lichtbruin en dus resistenter is. Daarnaast bevorderen ze de spawning-gereedheid van garnalen en siervissen, kunnen ze spawning-fungus voorkomen en hebben ze een ondersteunend effect op verschillende ziekten. Zelfs zware metalen in het water kunnen ze binden en zorgen zo voor een goede waterkwaliteit.
 
De natuurlijke beschermende laag van een boom is zijn schors. Het richt zich op de afweermiddelen die het beschermen tegen externe plagen en ziekteverwekkers. Verschillende schorsoorten worden traditioneel gebruikt als remedies en verzorgingsproducten en worden nu in het aquarium gebruikt vanwege hun effecten met Leaves & Bark.
 
In SaltyShrimp Leaves & Bark is de schors van de Afrikaanse Pruimenboom (Pygeum africanum), de Kattenklauw (Uncaria tomentosa), de Lapacho Boom (Tabebuia impetiginosa), de Eik (Quercus) en de Quebracho Boom (Aspidosperma quebracho-blanco) gebruikt.
 
Het schors bieden oa tannines, humuszuren, humuszuren, calcium en magnesium. Hun anti-inflammatoire eigenschappen worden bijzonder op prijs gesteld, maar ze kunnen ook de vruchtbaarheid van aquariumdieren verhogen, hun spijsvertering optimaliseren, ze bestrijden schimmels en parasieten, remmen virussen en kunnen het immuunsysteem van aquariumbewoners versterken.
 
Kruidenextracten (Herbal)
Herbal & Bacter maakt gebruik van de effecten van verschillende medicinale kruiden en fytochemicaliën, die steeds populairder worden in de commerciële aquacultuur. Dit is in het bijzonder het gevolg van de positieve effecten op vissen en garnalen bijvoorbeeld versterkte afweer, antibioticum, antivirale en antischimmeleffecten, stressvermindering, betere groei, etc.
Inbegrepen zijn onder andere Duizendblad, basilicumbladeren, kamille, ribwortbladeren, brandnetelbladeren, salie, lavageblaadjes, rozemarijnblaadjes, frambozenbladeren, braamblad, tijm en dergelijke. Kruidenverbindingen zoals Flavonoïden, alkaloïden, polypeptiden, quinonen, terpenoïden, polyfenolen en lectinen hebben bewezen zeer effectieve alternatieven te zijn voor antibiotica en andere synthetische medicijnen in internationale studies.
 
Levende bacteriën (Bacter)
Herbal & Bacter bevat veel verschillende levende bacteriële culturen, die zich vestigen in de bodem en filter, maar ook in het spijsverteringskanaal van de dieren, waar ze onmiddellijk actief gaan werken. Deze levende micro-organismen in het aquarium zorgen voor een snelle en effectieve verwijdering van voedselresten en uitwerpselen, waardoor vervuilende stoffen niet eens ontstaan of snel onschadelijk worden gemaakt. Het water wordt gereinigd en gestabiliseerd, het afval wordt verminderd en de levensduur van het filter wordt verlengd. De bacteriën werken ook als antagonisten tegen pathogene kiemen. Door het verdringingseffect zorgen ze ervoor dat ongewenste bacteriën in de biofilm worden geremd en zich niet verspreiden. In de darmen van de dieren zorgen ze voor een beter voedingsgebruik en verminderen ze het risico dat ziekteverwekkers zich kunnen ophopen en zich vermenigvuldigen.
 
SaltyShrimp Herbal & Bacter is geschikt voor reguliere zorgtoepassingen en als probiotische voorbereiding bij de waterwissel, als remedie voor problemen of voor het opstarten van een net gevuld aquaria. De ingesloten bacteriën zijn ideaal als startbacteriën en/ of wekelijks als extra "opfrissing".

Specificaties SaltyShrimp Leaves & Bark

Inhoud:
- 100 ml (voldoende voor ca. 1000 l aquariumwater) 
- 250 ml (voldoende voor ca. 2500 l aquariumwater) 
Vorm:Vloeistof
Gebruik:Leaves & Bark is geschikt voor regelmatig gebruik om gezondheidsproblemen in de vorm van schimmels, bacteriën, parasieten en ontstekingen te voorkomen, de vruchtbaarheid van aquariumbewoners te vergroten en hun spijsvertering te optimaliseren.
Dosering:Voor regelmatige zorg wekelijks 1 ml (ongeveer 12 druppels) per 10 liter aquariumwater.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

SaltyShrimp Leaves & Bark

SaltyShrimp Leaves & Bark

SaltyShrimp Leaves & Bark voegt de belangrijke werkzame stoffen uit amandelboombladeren en verschillende tropische bladeren toe, zonder zichtbaar het water te kleuren.