eSHa MINAROLL - sporenelementen, vitaminen en mineralen

8712592790772

MDN-EHA-GTPX

Nieuw product

3 Producten

Op voorraad

MINAROLL is een unieke veelzijdige combinatie van vitaminen, sporenelementenen mineralen.

5,50€

Toevoegen aan vergelijking
eSHa MINAROLL - sporenelementen, vitaminen en mineralen

eSHa MINAROLL - sporenelementen, vitaminen en mineralen

MINAROLL is een unieke veelzijdige combinatie van vitaminen, sporenelementenen mineralen.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Kenmerken eSHa MINAROLL:

  • Bij acute en chronische ziekten, bij stress of ondersteuning van de genezingsperiode, bij hoog verbruik en snelle groei, ter behoud en verhoging van de weerstand (celafweer) alsook dieetaanvulling.
  • Verhoogt de natuurlijke weerstand en verbetert de conditie van de dieren.

Beschrijving  eSHa MINAROLL:

Wat is MINAROLL?
MINAROLL is een unieke veelzijdige combinatie van vitaminen, sporenelementenen mineralen. Deze zaken zijn belangrijke factoren in de ontwikkeling van elk organisme. Er zijn voldoende hoeveelheden nodig voor het creëren en onderhoudenvan een gezonde stofwisseling in alle levende wezens. Een goede voeding met vitaminen is essentieel om een gezond aquariumte waarborgen. Het verhoogt de natuurlijke weerstand en beschermt tegen infecties en ziekten, met name voor vissen die het natuurlijkevoedsel aanbod niet tot hun beschikking hebben en worden gevoedmet de zogenaamde “complete mono-voeding”.
 
Hoe hebben mijn vissen profijt van MINAROLL?
Wekelijks gebruik van MINAROLL voorziet uw vissen van voldoende hoeveelheden belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen die ontbreken in uw aquarium. Het gebruik van MINAROLL is gunstig om de volgende redenen:
 
Bestrijding en herstel van ziekte: Vissen hebben meer vitaminen, mineralen ensporenelementen nodig tijdens ziekte of herstel daarvan. Dit is het gevolg van de toegenomen celfuncties en de activiteit in verband met de celverdediging. MINAROLL verhoogt de weerstand tegen ziekten door het verhogen van de immuunrespons. Door het stabiliseren van de vitaminen wordt hetgevaar van beschadiging van de micro organismen verminderd.
Verminderd stress: Schadelijke milieu-omstandigheden, zoals slechtekwaliteit van het water, transport etc. betekenen dat de vissen vaak zijn beschadigd op een zodanige manier dat het normale vitamine aanbod onvoldoende is.
Bevorderd de celactiviteit: Verhoogde cel activiteit kan optreden tijdens de paaitijd / broedseizoen of wanneer de vissen het nodig vinden om extra biologische inspanning tegenereren (inclusief perioden van snelle groei en hoog energieverbruik). MINAROLL zorgt voor extra vitaminen, mineralen en sporenelementen om de vitaminen uitputting te compenseren.
Tekortkoming: A-vitaminose ontstaat door biosynthese (een directe daling van de conditie betekent A-vitaminose). Dit kan een direct gevolg zijn van medicijngebruik (o.a. antibiotica, sulfanilamiden etc.), of een gebrek aan gevarieerde voeding.
Algemeen onderhoud: MINAROLL kan ook effectief zijn als een algemene aanvulling om goede, gezonde vis te behouden. Vissen die in een goede gezondheid en conditie verkeren elimineren d.m.v. hun biologisch afweermechanisme zeer snel schadelijke bacteriën en micro-organismen.
 
MINAROLL - Samenstelling per 20 ml
Vitaminen:
Vitamine A 600 I.E.
Vitamine B1 480 mcg
Vitamine B2 120 mcg
1200 mcg
Vitamine B6 240 mcg
Vitamine E 240 mcg
Calciumpantothenaat 2.8 mcg
Biotine (vitamine H) 6 mcg
Vitamine B12 0. 12Y
Vitamine C 3600 mcg
Vitamine D 12 mcg
 
Mineralen:
Calcium 6288 mcg (CaC3H5(OH)2PO4)
IJzer 300 mcg (Fe. saccharated carb.)
Magnesium 960 mcg (MgC3H5(OH)2PO4)
Mangaan 50 mcg (MnSO4.4H2O)
Fosfor 1080 mcg (Sub forma PO4)
 
Sporenelementen:
Koper 9 mcg (CuSO4.5H2O)
Zink 55 mcg (ZnSO4.7H2O)
Molybdeen 6 mcg (NaMoO4.2H2O)
Kobalt 11 mcg (CoSO47H2O)
Borium 21 mcg (Na2B4O7.1OH2O)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

eSHa MINAROLL - sporenelementen, vitaminen en mineralen

eSHa MINAROLL - sporenelementen, vitaminen en mineralen

MINAROLL is een unieke veelzijdige combinatie van vitaminen, sporenelementenen mineralen.