Voederautomaten Er bevinden zich 2 producten in deze categorie.

Als u vaak weg bent of met vakantie gaat kan een voederautomaat uitkomst bieden! U programmeert de tijd in de voederautomaat wanneer u wilt dat er gevoerd word en de automatische voederautomaat zorgt voor de rest.

Voederautomaten zijn ideaal voor zeer drukke aquarianen

De voederautomaten werken op batterijen. De meeste automaten informeren vantevoren over een afnemende batterijvoeding. Zo bent u ook voor een langere periode zeker van een goede werking. Aquarium voederautomaten zijn perfect voor langere vakanties of voor mensen met onregelmatige werktijden. Visvoer voederautomaten zorgen voor een gelijkmatige aanvoer van voedingsstoffen naar de vissen.

Visvoer voederautomaten zijn gemakkelijk te gebruiken en absoluut betrouwbaar

De automaten zijn spatwaterdicht en voorkomen het klonteren van het opgeslagen voer door middel van een afdichting. Een voerautomaat helpt ook om altijd dezelfde hoeveelheid visvoer te geven. Heeft u vaak problemen met het doseren van de hoeveelheid voedsel? Dan is een voerautomaat ook uitstekend. Bent u gewoon op zoek naar een dispenser? We bieden deze ook in deze categorie. Voorkom onnodige vervuiling van het water en overvoeding van de vis door een constante en regelmatige voeding.

1 - 2 van 2 producten worden weergegeven
1 - 2 van 2 producten worden weergegeven