Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Al 8 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Voederautomaten

Voerautomaten voor het automatisch voeren van vissen en andere aquariumbewoners. Een voederautomaat is ideaal tijdens vakanties of drukte!

Filters

Voederautomaten

Voederautomaten zijn ideaal voor zeer drukke aquarianen of tijdens de vakantie!

Als je vaak weg bent of met vakantie gaat kan een voederautomaat uitkomst bieden! Je programmeert de tijd in de voederautomaat wanneer je wilt dat er gevoerd word en de automatische voederautomaat zorgt voor de rest.

De voederautomaten werken op batterijen. De meeste automaten informeren vantevoren over een afnemende batterijvoeding. Zo ben je ook voor een langere periode zeker van een goede werking. Aquarium voederautomaten zijn perfect voor langere vakanties of voor mensen met onregelmatige werktijden. Visvoer voederautomaten zorgen voor een gelijkmatige aanvoer van voedingsstoffen naar de vissen.

Visvoer voederautomaten zijn gemakkelijk te gebruiken en absoluut betrouwbaar

De automaten zijn spatwaterdicht en voorkomen het klonteren van het opgeslagen voer door middel van een afdichting. Een voerautomaat helpt ook om altijd dezelfde hoeveelheid visvoer te geven. Heb je vaak problemen met het doseren van de hoeveelheid voedsel? Dan is een voerautomaat ook uitstekend. Ben je gewoon op zoek naar een dispenser? We bieden deze ook in deze categorie. Voorkom onnodige vervuiling van het water en overvoeding van de vis door een constante en regelmatige voeding.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur