Vissen knuffels 

Vissen knuffels voor iedereen!

De vissen knuffels/ kussens zijn een ideaal geschenk voor iedereen, van kinderen tot de enthousiaste aquariaan en/ of visser binnen de familie!

Subcategorieën

 • Gaby Fish Pillows

  Nieuwe vissen kussens/ knuffels!

  Gaby fish pillows vissenknuffel

  De Gaby Fish Pillows (vis kussens) zijn volledig gemaakt van antiallergische synthetische materialen. De buitenzijde bestaat uit een fijne stof, verder zijn de kussen gevuld met een polyester materiaal. De Gaby Fish Pillows zijn met de hand genaaid.

  De soort opgenomen in de Gaby fish Pillow collectie zijn vissen welke velen van u kennen. Iedereen kan nu genieten van hun subtiele, kleurrijke en natuurlijke schoonheid. Het bewonderen en houden van uw favoriete vis was nog nooit zo gemakkelijk!

  Met hun zachte buitenkant, kwaliteits vulling en ongelooflijke realistische ontwerpen, zijn deze kussens super-comfortabel en natuurlijk supergaaf als knuffel of decoratie item!
  De vissen kussens/ knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten: o.a. bruine forel, regenboogforel, snoek, karper, baars, koi-karper, kabeljauw en zalm.
 • GreenPleco knuffels

  De GreenPleco Original Plecostomus pluch is een Pleco vissenknuffel

  De Pleco knuffels zijn circa 30cm groot! Bij het ontwerpen van de knuffels is goed gekeken naar de echte Pleco vissen; zo zitten de vinnen op de juiste plaats en komen de lippen van de GreenPleco's zelfs overeen.