Opvoerpompen Er bevinden zich 7 producten in deze categorie.

Een trouwe helper in allerlei situaties - de opvoerpomp!

Opvoerpompen in het aquarium kunnen zorgen voor waterbeweging. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt als aandrijving voor een zelfgemaakt Hamburger-matfilter, maar ook als een stromingspomp in een aquarium. Ook als een pomp in een waterval aquarium of een bonsai aquarium is een dompelpomp zeer geschikt.

 

Opvoerpompen en centrifugaalpompen worden ook gebruikt in paludaria en watervalaquaria. Hier wordt het water uit het watergedeelte met behulp van de pomp naar boven getransporteerd, vanwaar het over het emersengedeelte van de wortels loopt en zo verder naar beneden ook landgedeelte bevochtigd. Vooral de kleinere dompelpompen hebben geen hoog waterpeil nodig en zijn daarom onder andere ook perfect geschikt voor een aquaterrarium en binnenfontein.

 

Ook bij de waterwissel is een dompelpomp praktisch, en als het gaat om het pompen van water uit een regenton of behandeld osmosewater uit een waterton, heeft het zichzelf vele malen bewezen. Een geschikte lange slang aansluiten en je kunt beginnen!

1 - 7 van 7 producten worden weergegeven
1 - 7 van 7 producten worden weergegeven