Luchtpompen en toebehoren Er bevinden zich 13 producten in deze categorie.

Waarom u een aquarium luchtpomp nodig heeft?

Een aquarium luchtpomp zorgt er niet alleen voor dat uw onderwaterwereld er mooier en levendiger uitziet, maar versterkt ook het zuurstofgehalte in het water. Daarnaast geven de belletjes er natuurlijk ook een prachtig visueel effect! In combinatie met de juiste uitstromer verhoogt een luchtpomp de oppervlaktebeweging van uw aquarium. Bovendien kan een luchtpomp zeer nuttig zijn, vooral als, bijvoorbeeld als gevolg van ziektebehandelingen, de temperatuur wat hoger ingesteld moet worden. Een hogere watertemperatuur betekend minder zuurstof in het water.
Ook is een luchtpomp zeer nuttig voor de zuivering en cerculatie van water. Je bespaart jezelf en je vissen zo slechte geuren en vervuild water.

Luchtpompen en alles wat daarbij hoort

U vind bij ons niet alleen luchtpompen, maar ook luchtstenen, splitters, slangen en overige accessoires. Uiteraard bieden wij u verschillende merken om zo voldoende keuze te hebben. 

Subcategorieën

  • Accessoires

    Voor gebruik van een luchtpomp zijn er vaak verschillende accessoires nodig. Hier vind je alle toebehoren voor jouw luchtpomp! Onder andere luchtslangen, terugslagkleppen, en lucht splitters!

  • Luchtstenen

    Luchtstenen voor extra zuurstof in het aquarium

    Alle ervaren aquarianen weten dat het zuurstofgehalte in het aquarium een belangrijke rol speelt. Jouw vissen en andere aquariumbewoners hebben zuurstof nodig om te kunnen overleven. Als je merkt dat je vissen naar lucht happen aan het oppervlak van het aquarium is dat een duidelijk teken dat er te weinig zuurstof in het aquarium zit. Belangrijk is om dan snel te handelen! Plaats een luchtsteen of lucht diffuser om het aquarium die aangesloten zit op een luchtpomp. Hiermee verhoog je de zuurstofwaarde in het aquarium snel.

1 - 13 van 13 producten worden weergegeven
1 - 13 van 13 producten worden weergegeven