Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Al 8 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Filter in en uitstroom

Grote selectie filterinlaat en -uitlaat (instroom/ uitstroom), zogenaamde lilypipes voor externe aquariumfilters van hoogwaardig glas of roestvrij staal.

Filters

Filter in en uitstroom

Een glazen of RVS filter in- en uistroom voor het externe filter zijn een schitterende toevoeging aan jouw aquascape!

De verschillende vormen en stromingscondities van de filterinlaten en filteruitlaten (instromen/ uitstromen) maken ze universeel toepasbaar op een extern aquarium filter. Iedereen kent de klassieke in- en uitstromen van groen plastic maar voor aquascaping, waar de techniek zo onzichtbaar mogelijk moet zijn, bieden de glazen en RVS varianten uitkomst!

De aquariuminlaten en -uitlaten, zogenaamde lilypipes van glas, kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een reinigingsborstel en zijn bijna ontzichtbaar in het aquarium. ADA heeft voor de reiniging van glaswerk een speciale vloeistof (Sugerge) waarmee de filter accessoires na een aantal uur weken weer schitterend schoon zijn.

Lilipipes van glas en roestvrij staal zijn verkrijgbaar in verschillende pijpdiktes als instroom en uitstroom en voor bijna alle slangdiameters.

De verschillende vormen van de lilypies, met name de uitstromen van glas, zorgen ervoor dat je naar eigen wens de voor jouw meest passende uitrstroom kunt kiezen. Ga je voor een brede straal? Of liever een meer compacte straal die je beter kunt richten?

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur