Filter in en uitstroom Er bevinden zich 4 producten in deze categorie.

Een glazen of RVS filter in- en uistroom voor het externe filter zijn een schitterende toevoeging aan jouw aquascape!

De verschillende vormen en stromingscondities van de filterinlaten en filteruitlaten (instromen/ uitstromen) maken ze universeel toepasbaar op een extern aquarium filter. Iedereen kent de klassieke in- en uitstromen van groen plastic maar voor aquascaping, waar de techniek zo onzichtbaar mogelijk moet zijn, bieden de glazen en RVS varianten uitkomst!

 

De aquariuminlaten en -uitlaten, zogenaamde lilypipes van glas, kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een reinigingsborstel en zijn bijna ontzichtbaar in het aquarium. ADA heeft voor de reiniging van glaswerk een speciale vloeistof (Sugerge) waarmee de filter accessoires na een aantal uur weken weer schitterend schoon zijn.

 

Lilipipes van glas en roestvrij staal zijn verkrijgbaar in verschillende pijpdiktes als instroom en uitstroom en voor bijna alle slangdiameters.

 

De verschillende vormen van de lilypies, met name de uitstromen van glas, zorgen ervoor dat je naar eigen wens de voor jouw meest passende uitrstroom kunt kiezen. Ga je voor een brede straal? Of liever een meer compacte straal die je beter kunt richten?

1 - 4 van 4 producten worden weergegeven
1 - 4 van 4 producten worden weergegeven