Egg tumbler en kweekbakjes Er bevinden zich 7 producten in deze categorie.

Kweekbakjes voor het aquarium

Verwacht je geboorte in je aquarium? Dan is het tijd voor een goed kweekbakje! Een kweekbakje geeft de moeder een plek om te bevallen en voorkomt dat de jonge vissen worden opgegeten door andere aquariumbewoners. De kweekbakjes kunnen echter ook voor andere doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld om gewonde dieren te scheiden van de overige vissen.

De Ziss EZ-Breeders zijn professoinale kweekboxen voor vissen en garnalen. Uiteraard zijn zijn de Ziss EZ-Breeders ook zeer geschikt als scheidingsboxen. Alle kweekbakjes zijn voorzien van een elegante en heldere buitenkant en geven met hun inhoud van 2,4 liter voldoende ruimte voor nagenoeg alle jonge vissen. 

Egg Tumbler/ incubator/ eiertuimelaar in aquarium

Een Egg Tumbler/ incubator (in het Nederlands ook wel eiertuimelaar genoemd) is een apparaat dat de broedzorg van ouders kan nabootsen. Eieren die verstoten zijn of uit de legholen zijn gegooid kunnen met een Egg Tumbler alsnog worden opgekweekt! De Ziss Aqua incubator is zo gevormd dat de eitjes altijd in beweging zijn en niet kunnen beschadigen! De kans op beschimmelen van de eitjes is hierdoor minimaal waardoor de uitkomst vele male hoger ligt. Het gemiddelde uitkomst percentage met een Ziss Aqua Egg Tumbler is +- 97%!

1 - 7 van 7 producten worden weergegeven
1 - 7 van 7 producten worden weergegeven