pH controllers + elektroden Er bevinden zich 32 producten in deze categorie.

pH controller; optimale CO2-regeling voor gezonde vissen en weelderige plantengroei!

Een pH-controller (ook wel pH-regelaar of CO2 regelaar genoemd) meet door middel van de pH-electrode nauwkeurig de pH waarde van het aquariumwater en schakelt door middel van het op het stekkerdeel aangesloten magneetventiel in/ uit zodat de pH toevoer gestart of onderbroken wordt. Hierdoor kan de pH waarde in het aquarium zo ingesteld worden dat de vissen zich goed voelen en de planten goed groeien.

pH controller zorgt voor gezonde plantengroei

Een volautomatische CO2-bemesting met een pH controller vergemakkelijkt niet alleen het onderhoud, maar maakt het ook mogelijk een gelijkmatige pH-waarde te behouden zonder grote schommelingen en bevordert een gezonde groei van de planten en voorkomt tekortkomingen.

pH elektrode defect

Lukt het niet meer om jouw pH controller te ijken? Een grote kans dat de pH elektrode defect is. Wij hebben diverse voordelige pH controllers met universele BNC connector. Hierdoor zijn de elektrodes aan te sluiten op, nagenoeg, alle merken pH controllers. Bij een normaal gebruik en af en toe reinigen is de verwachte levensduur van een elektrode 1 tot 3 jaar (ongeacht welk merk).

1 - 30 van 32 producten worden weergegeven
1 - 30 van 32 producten worden weergegeven