Complete CO2 set PROFI 1500 gram

Nieuw product

Dit product is uitverkocht

Complete CO2 starter set bevat alle benodigde onderdelen om te starten met het toevoegen van CO2 in uw aquarium. CO2 set incl. 1,5kg CO2 fles en drukregelaar.

169,00€

Toevoegen aan vergelijking
Complete CO2 set PROFI 1500 gram

Complete CO2 set PROFI 1500 gram

Complete CO2 starter set bevat alle benodigde onderdelen om te starten met het toevoegen van CO2 in uw aquarium. CO2 set incl. 1,5kg CO2 fles en drukregelaar.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Voordelen Complete CO2 beginnerset PROFI 1500 gram

Complete set om te starten met CO2 toevoegen incl. gevulde, CO2 fles van 1,5KG!

Bevat alleen componenten van hoge kwaliteit en word uiteraard geleverd met 2 jaar garantie!

Gemakkelijk aan te sluiten en in te stellen met behulp van de meegeleverde, Nederlandstalige, beschrijving!

Beschrijving Complete CO2 starter set PROFI 1500 gram

Onze CO2 complete set met 1,5KG CO2 fles bevat alleen componenten van hoge kwaliteit en word standaard geleverd met 2 jaar garantie! De CO2 drukregelaar en het CO2 magneetventiel dat bij deze set worden geleverd zijn geproduceerd in Europa!

De complete CO2 starter set PROFI 1500 gram word geleverd inclusief: Nieuwe CO2 fles 1500 gram (hervulbaar), CO2 drukregelaar, CO2 magneetventiel, CO2 diffusor (naar keuze), terugslagklep, de benodigde slangen en een installatie beschrijving voor een snelle start!

Een CO2 systeem is onmisbaar in een aquarium met schitterende planten! CO2 (koolstofdioxide) is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor planten en is noodzakelijk voor een mooie, sterke en gezonde plantengroei van waterplanten in het aquarium. Wat bij dieren zuurstof is, is CO2 voor planten. Waterplanten absorberen koolstofdioxide (CO2) en door middel van licht (fotosysthesie) genereert de plant energie, waarbij zuurstof wordt geproduceerd als een "afvalproduct". Vooral in het geval van laagbezette aquaria of bij een aquarium met veeleisende waterplanten, is er over het algemeen permanent te weinig CO2 in het aquarium. Hierdoor groeien de planten, ondanks de toegevoegde plantenvoeding, toch niet helemaal goed. Hiervoor is onze Complete CO2 set PROFI 1500 gram de ideale oplossing!

Ben je opzoek naar een CO2 set met een kleinere of grotere CO2 fles? Bekijk al onze CO2 sets.

Waarom onze CO2 set kopen in vergelijking met andere CO2 sets?

de Visvoer WebWinkelAndere aanbieders
 Gunstige prijs! Vaak duurder!
 Zowel magneetventiel als drukregelaar in Europa geproduceerd! Componenten regelmatig geproduceerd in Azië (China)!
 Drukregelaar en magneetventiel worden geleverd incl. 2 jaar garantie! Veelal maximaal 1 jaar garantie!
 Nieuwe en recent gekeurde CO2 flessen! Regelmatig oudere CO2 flessen met keuringsdatum van 1 of enkele jaren geleden. Waardoor de CO2 fles minder lang gekeurd te gebruiken is!
 Heeft een eigen, professioneel, CO2 vulstation! Zelf vaak geen mogelijkheid voor het vullen van CO2 flessen!

De afzonderlijke onderdelen van de CO2 set

CO2 fles 1500 gram
De 1500 gram CO2 fles heeft een platte bodem en kan dus uit zichzelf staan. Voorzien van draagbeugel, overdrukventiel en kraan met handwiel. Door de universele aansluiting is de fles aan te sluiten op alle reguliere CO2 drukregelaars. De fles is gevuld met 1500 gram voedselveilige CO2. 
Hoogte: ca 41,5cm
Diameter: 11cm
Aqua-Noa CO2 drukregelaar Profi met 2 manometers en naaldventiel

Deze hoogwaardige CO2 drukregelaar is uitgerust met 2 manometers en speciaal ontwikkeld voor gebruik met het aquarium. Op één manometer is de flesdruk af te lezen, de andere geeft de ingestelde druk van het CO2 systeem aan. De druk van het CO2 systeem is af te stellen met de zwarte knop aan de voorzijde. Daarnaast is de toevoer van CO2 perfect af te stellen met behulp van het micro-naaldventiel. Geschikt voor alle hervulbare CO2 flessen!

CO2 Magneetventiel voor nachtschakeling

Een CO2 magneetventiel is een zeer nuttige toevoeging wanneer u CO2 toevoegt aan uw aquarium Met het magneetventiel kan de levering van CO2 ’s nachts gemakkelijk uitgeschakeld worden. Het magneetventiel wordt tussen de toevoerslang van het CO2 systeem geplaatst en kan in combinatie met elk CO2 systeem worden gebruikt. Hij opent zich als er stroom op staat door middel van een tijdklok of een ph-automaat.

Dit in Duitsland geproduceerde magneetventiel is van hoge kwaliteit en heeft een zeer laag stroomverbruik! Uitgerust met schroefverbindingen voor een normale CO2 slang van 4/6 mm.

CO2 diffusor (naar keuze)

De CO2 diffusor produceert kleine CO2 belletjes die door de stroming gemakkelijk door het aquarium worden verdeeld. Zo wordt een optimale CO2-opname door de planten gegarandeerd. De hoogwaardige keramische schijf geeft een zeer fijne nevel zodat de CO2 gemakkelijk oplost in het water.

Gratis keuze uit 3 verschillende diffusors:

CO2 slang 4-6mm
  • 2 meter dikwandige CO2 drukbestendige slang - 4-6mm - zwart
  • 2 meter flexibele CO2 slang voor het aansluiten van diffuser - 4-6mm - transparant
Terugslag ventiel
Het terugslag ventiel voorkomt dat er water in de CO2 drukregelaar of het magneetventiel stroomt.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Complete CO2 set PROFI 1500 gram

Complete CO2 set PROFI 1500 gram

Complete CO2 starter set bevat alle benodigde onderdelen om te starten met het toevoegen van CO2 in uw aquarium. CO2 set incl. 1,5kg CO2 fles en drukregelaar.