Complete CO2 set PROFI 2000 gram met pH controller

Nieuw product

103 Producten

Op voorraad

Deze set bevat alle benodigde onderdelen om te starten met het toevoegen van CO2 in uw aquarium. Met 2kg CO2 fles.

310,00€

Toevoegen aan vergelijking
Complete CO2 set PROFI 2000 gram met pH controller

Complete CO2 set PROFI 2000 gram met pH controller

Deze set bevat alle benodigde onderdelen om te starten met het toevoegen van CO2 in uw aquarium. Met 2kg CO2 fles.

Word verzonden...

Je bericht is verzonden! We zullen je vraag snel beantwoorden.

Sorry. Er is iets fout gegaan tijdens sturen.

Complete CO2 beginnerset PROFI 2000 gram + pH controller en electrode

Complete set met 2KG CO2 fles om te starten met CO2 toevoegen!

Met de Milwaukee MC122 pH controller, inclusief pH elektrode!

Bevat alleen componenten van hoge kwaliteit en word uiteraard geleverd met 2 jaar garantie!

Beschrijving CO2 beginnerset PROFI 2000 gram + pH controller

CO2 (koolstofdioxide) is een van de belangrijkste voedingsstoffen voor planten en is noodzakelijk voor een mooie, sterke en gezonde plantengroei van waterplanten in het aquarium. Wat bij dieren zuurstof is, is CO2 voor planten. Waterplanten absorberen koolstofdioxide (CO2) en door middel van licht (fotosysthesie) genereert de plant energie, waarbij zuurstof wordt geproduceerd als een "afvalproduct". Vooral in het geval van laagbezette aquaria of bij een aquarium met veeleisende waterplanten, is er over het algemeen permanent te weinig CO2 in het aquarium. Hierdoor groeien de planten, ondanks de toegevoegde plantenvoeding, toch niet helemaal goed. Hiervoor is onze Complete CO2 set PROFI 2000 gram de ideale oplossing!

Deze CO2 complete set bevat alleen componenten van hoge kwaliteit en word uiteraard geleverd met 1 jaar garantie! Als je de set besteld krijg je de volgende onderdelen thuisgestuurd: CO2 fles 2000 gram (hervulbaar), Milwaukee pH controller, CO2 drukregelaar, CO2 diffusor (naar keuze), terugslagklep en de benodigde slangen. Een CO2 magneetventiel bestel je voordelig mee, als je deze nog niet hebt!

De losse onderdelen van de CO2 set

CO2 fles 2000 gram
De 2000 gram CO2 fles heeft een platte bodem en kan dus uit zichzelf staan. Voorzien van draagbeugel, overdrukventiel en kraan met handwiel. Door de universele aansluiting is de fles aan te sluiten op alle reguliere CO2 drukregelaars. De fles is gevuld met 2000 gram voedselveilige CO2.
Hoogte: ca 42cm
Diameter: 11cm
pH controller
De MC122 van Milwaukee is de opvolger van de SMS122 pH controller. Met de MC122 van Milwaukee kunt u eenvoudig de pH waarde van uw aquarium monitoren en beheersen door het (laten) toevoegen van CO2. Voorzien van een draaiknop om de gewenste pH waarde in te stellen en een LED-waarschuwing licht die brand wanneer de gemeten pH waarde onder of boven (afhankelijk van instelling) de ingestelde waarde zit. Incl. pH elektrode!
Aqua-Noa CO2 drukregelaar Profi met 2 manometers en naaldventiel

Deze hoogwaardige CO2 drukregelaar is uitgerust met 2 manometers en speciaal ontwikkeld voor gebruik met het aquarium. Op één manometer is de flesdruk af te lezen, de andere geeft de ingestelde druk van het CO2 systeem aan. De druk van het CO2 systeem is af te stellen met de zwarte knop aan de voorzijde. Daarnaast is de toevoer van CO2 perfect af te stellen met behulp van het micro-naaldventiel. Geschikt voor alle hervulbare CO2 flessen!

CO2 Magneetventiel voor nachtschakeling (optioneel!)

Een CO2 magneetventiel is een zeer nuttige toevoeging wanneer u CO2 toevoegt aan uw aquarium Met het magneetventiel kan de levering van CO2 ’s nachts gemakkelijk uitgeschakeld worden. Het magneetventiel wordt tussen de toevoerslang van het CO2 systeem geplaatst en kan in combinatie met elk CO2 systeem worden gebruikt. Hij opent zich als er stroom op staat door middel van een tijdklok of een ph-automaat.

Dit in Duitsland geproduceerde magneetventiel is van hoge kwaliteit en heeft een zeer laag stroomverbruik! Uitgerust met schroefverbindingen voor een normale CO2 slang van 4/6 mm.

CO2 diffusor (naar keuze)

De CO2 diffusor produceert kleine CO2 belletjes die door de stroming gemakkelijk door het aquarium worden verdeeld. Zo wordt een optimale CO2-opname door de planten gegarandeerd. De hoogwaardige keramische schijf geeft een zeer fijne nevel zodat de CO2 gemakkelijk oplost in het water.

Gratis keuze uit 3 verschillende diffusors:

CO2 slang 4-6mm
  • 2 meter dikwandige CO2 drukbestendige slang - 4-6mm - zwart
  • 2 meter flexibele CO2 slang voor het aansluiten van diffuser - 4-6mm - transparant
Terugslag ventiel
Het terugslag ventiel voorkomt dat er water in de CO2 drukregelaar of het magneetventiel stroomt.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Complete CO2 set PROFI 2000 gram met pH controller

Complete CO2 set PROFI 2000 gram met pH controller

Deze set bevat alle benodigde onderdelen om te starten met het toevoegen van CO2 in uw aquarium. Met 2kg CO2 fles.

Gerelateerde blog items