Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Al 8 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

CO2 reactors

Optimaal CO2 toevoegen met een CO2 reactor! Een CO2 reactor word aangesloten tussen de toevoer slang van het externe aquariumfilter.

Filters

CO2 reactors

CO2 reactor voor het optimaal oplossen van CO2!

In tegenstelling tot CO2 diffusors, laten CO2 reactoren geen CO2 gas rechtstreeks in het aquarium vrijkomen. In plaats daarvan worden aquariumwater en CO2 samen gemengd in een afzonderlijke container (reactor). Het idee is om het gas te mengen met het aquariumwater en vervolgens het CO2-rijke water terug in de tank te laten.

In het verleden waren de reactoren vrij groot, meer dan 30cm hoog. De grote reactor was bedoeld om de vermenging van water en CO2 te maximaliseren. Tegenwoordig zijn CO2 reactoren veel kleiner doordat ze verder zijn geoptimaliseerd.

Een CO2 reactor kan in de tussen de toevoer slang vanaf het externe filter worden geplaatst of in combinatie met een stromingspomp in het aquarium. CO2 reactors worden meestal gebruikt in aquaria van 100 liter of groter.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur