CO2 inline atomizers/ diffusors Er bevinden zich 4 producten in deze categorie.

Een CO2 inline diffusor/ atomizer is ideaal voor aquaria met externe filter!

De inline CO2 diffusor is misschien wel het meest bekende product dat wordt gebruikt voor het oplossen van CO2. De inline CO2 diffusor (ook wel CO2 atomizer genoemd) is een favoriet bij beplante aquariumspecialisten over de hele wereld.

 

Deze inline CO2 atomizer is ontworpen voor gebruik met verschillende slangdiameters en word geplaatst tussen de retour slang van het externe filter. De door de inline CO2 diffusor verspreide CO2 word in de filterslangen zoveel mogelijk opgenomen in het water. Het gevolg hiervan is dat een Inline CO2 atomizer CO2 zeer efficiënt oplost en zorgt voor een stroom van zeer kleine bellen die rechtstreeks uit de filteruitlaat komen. Omdat de diffusor buiten het aquarium wordt geplaatst, is onderhoud erg eenvoudig!

 

De installatie van een inline CO2 diffusor is eenvoudig. U sluit deze gewoon in de lijn aan op de retourslang van het externe filter. De CO2 slang vanaf de CO2 drukregelaar word vervolgens aangesloten op de aansluiting op de CO2 atomizer. De kleine bubbels die de verstuiver produceert, verspreiden zich vervolgens gelijkmatig door het hele aquarium, waardoor een gelijkmatige CO2 verspreiding wordt gegarandeerd.

1 - 4 van 4 producten worden weergegeven
1 - 4 van 4 producten worden weergegeven