CO2 flessen Er bevinden zich 12 producten in deze categorie.

CO2 flessen hervulbaar - de klassieke manier van CO2 bemesting

De hervulbare CO2 fles is Ideaal als er een CO2 vulstation in de directe omgeving is. Bijzonder geschikt voor grote aquariums en aquariums met een grote CO2 behoefte. Wij bieden hervulbare CO2 flessen aan van 500 gram en 2 kg.

Veiligheid CO2 flessen

Info voor uw veiligheid - Al onze herulbare CO2 flessen bestaan uit hoogwaardig staal en zijn uit een stuk gesmeed. Ze voldoen aan alle Duitse en Europese voorschriften. Elke afzonderlijke fles wordt TUV gekeurd met 250 bar. De flessen zijn voorzien van een overdrukbeveiliging en veiligheidsbeugel

CO2 wegwerpflessen - de comfortabele manier van CO2 bemesting! 

Het systeem met de praktische CO2-wegwerpfles. Overal ideaal geschikt waar het navullen van CO2 lastig is of de dichtstbijzijnde CO2-vulservice ver weg is. Vervelend wachten bij de CO2-vulservice niet langer nodig. Eenvoudig voorraadbeheer: met een reservefles in de aquariumonderkast wordt de CO2-bemesting niet langer onderbroken, wanneer bijvoorbeeld in het weekeinde de CO2 op is. Wij bieden CO2 wegwerpflessen aan van 600 gram en 800 gram.

 

100 % recyclebaar - Onze CO2 wegwerpflessen bestaan bijna volledig uit metaal. Lege flessen kunnen in de kringloopbak weggegooid worden. Ze zijn vrijwel 100% recyclebaar.

1 - 12 van 12 producten worden weergegeven
1 - 12 van 12 producten worden weergegeven