CO2 drukregelaars Er bevinden zich 17 producten in deze categorie.

CO2 drukregelaar, onmisbaar in het aquarium!

CO2 drukregelaar zijn zeker te weten één van de belangrijke onderdelen van de techniek in de CO2 set! De CO2 drukregelaar zorgt voor een probleemloze en veilige werking, met eventueel verschillende drukomstandigheden in de fles en in het systeem en zorgen voor een comfortabele instelling van de gewenste hoeveelheid CO2 met een naaldventiel.

'S Nachts kan de CO2-toevoer eenvoudig worden geregeld door de nacht uit te schakelen via een magneetventiel op een timer.

Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit

Wij bieden CO2 drukregelaars voor aquaria, waarmee u exact de hoeveelheid CO2 kunt regelen. De betrouwbare en precieze dosering van koolstofdioxide is onmisbaar voor de behandeling van water, daarom bieden wij u alleen producten van zeer hoge kwaliteit zodat u de juiste hoeveelheid CO2 aan uw aquarium kunt toevoegen! In het assortiment hebben we drukregelaars met vast ingestelde werkdruk waarbij de fijnafstelling mogelijk is met het naaldventiel (de Aqua-Noa Basic serie) en CO2 drukregelaars waarbij u de werkdruk zelf kunt regelen om de exacte hoeveelheid CO2 in te kunnen stellen (de Aqua-Noa Profi serie).

1 - 17 van 17 producten worden weergegeven
1 - 17 van 17 producten worden weergegeven