Terug

Heeft u een account op onze oude website en nog niet eerder ingelogd op de nieuwe site. Dan is het nodig het wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik hier!

  • Kleine attentie bij elke bestelling
  • Voor 16.00uur besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Al 8 jaar jouw specialist in aquarium & vijvervoer

Aquaria + vijver toebehoren

Je hebt besloten om een aquarium te gaan opstarten of je hebt al een aquarium? Of je nu een eerste uitrusting wilt aanschaffen, verbruiksgoederen nodig hebt voor de voortdurende werking van het onderwaterbiotoop of je uitrusting wilt uitbreiden en optimal

Aquaria + vijver toebehoren

AQUARIUM ACCESSOIRES BIJ DE VISVOER WEBWINKEL

Je hebt besloten om een aquarium te gaan opstarten of je hebt al een aquarium? Of je nu een eerste uitrusting wilt aanschaffen, verbruiksgoederen nodig hebt voor de voortdurende werking van het onderwaterbiotoop of je uitrusting wilt uitbreiden en optimaliseren: alle benodigde aquarium accessoires, gereedschappen en decoratie zijn te vinden in onze webwinkel!

Welke aquarium accessoires heb ik nodig?

Het belangrijkste is natuurlijk het aquarium zelf, de keuze is enorm: van kleine nanoaquaria van twaalf liter tot grote aquaria met een capaciteit van 450 en meer. De meeste aquaria zijn rechthoekig; Er zijn ook drie tot achthoekige ontwerpen en modellen met een gebogen panoramische voorruit. Er wordt onderscheid gemaakt tussen glazen aquaria, waarvan de ruiten eenvoudigweg zijn verlijmd met siliconen en modellen met gedeeltelijke of volledige frames. Bijpassend bij het glazen aquarium is een aquariumkast een zeer nuttige toevoeging. Dit kan gemakkelijk het enorme gewicht van een gevuld aquarium met water, grond, decoratie aan en biedt voldoende opslagruimte voor verdere aquarium accessoires!

Welke techniek heb ik nodig als aquarium accessoire?

Om van je aquarium een ​​werkend ecosysteem te maken, heb je verschillende technische aquariumaccessoires nodig.

Verlichting: Verschillende verlichtingssystemen met fluorescentielampen of LED's zorgen voor licht en fotosynthese in het aquarium.

CO2-systeem: een CO2-systeem verbetert de plantengroei. In aquaria met veel verschillende planten is een CO2-systeem onmisbaar.

Deze accessoires zijn vaak verkrijgbaar in verschillende varianten. Informeer jezelf goed over de geschikte accessoires die aan jouw wensen voldoen. Kom je er niet uit? Laat het ons weten. We helpen je graag verder!

Welk aquarium accessoires heb ik nodig voor verzorging en apparatuur?

Aquarium accessoires omvatten ook producten die als hulpmiddel voor de verzorging dienen: een schepnet voor het hanteren van de vissen, een thermometer voor temperatuurregeling, een bodemzuiger met zuigslang voor waterverversing en mogelijk een kweekbakje of automatische voerautomaat. Je hebt filtermedia, waterconditioners, watertests, plantenvoeding en voer als verbruiksartikelen nodig. Een plantenpincet vergemakkelijkt het tuinieren onder water. Ten slotte mogen decoratieve materialen zoals een achterwand, stenen, wortels en leg-/ schuilholen niet ontbreken als schuilplaatsen voor de dieren. Als je voor het eerst een aquarium hebt opgezet en de benodigde aquarium accessoires hebt gekocht, kun je beginnen met het vullen van het aquarium. Eerst moeten de planten in het aquarium en het aquarium enkele weken indraaien, totdat de waterkwaliteit het water het punt heeft bereikt waarop je vissen kunt toevoegen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    de Visvoer WebWinkel 9,6 / 10 - 775 Reviews @ WebWinkelKeur