ADA Aqua Soil Er bevinden zich 3 producten in deze categorie.

ADA Aqua Soil is een complete bodemlaag, die zonder enige andere bodemlaag kan worden gebruikt. De korrelgrootte van 2-3 mm maakt het plaatsen van planten gemakkelijk. Ada Aqua Soil zorgt voor een goede groei en stimuleert rode kleuren. De Aqua soil bodemgrond van ADA is er in 4 verschillende soorten; Africana, Amazonia, Amazonia LIGHT en Malaya.

Aqua Soil-Africana

De roodachtige aarde van Afrika is de inspiratie geweest voor de kleur van de Africana soil. Vanwege de natuurlijke bodemgrond blijft de korrelvorm lang behouden en verlaagd de bodem het pH-niveau van het water. Aangezien de hoeveelheid voeding niet zo hoog is als in de Amazonia, groeien de planten langzamer in Africana soil.

Aqua Soil-Amazonia

Amazonia is een aquasoil, rijk aan organisch zuur en voedingsstoffen, die de wortel groei van aquariumplanten bevordert. Door het combineren met Power Sand wordt het het ideale substraat voor planten. De Amazonia Powder is een poedertype en wordt gebruikt voor klein formaat aquaria of om een dunne laag over het normale type Amazonia te leggen.

Aqua Soil-Amazonia LIGHT

Met zijn natuurlijke aardkleur zorgt het voor een natuurlijke uitstraling van de aquascape. Het bevat dezelfde natuurlijke zwarte klei als Amazonia en bevordert de groei van waterplanten.

Aqua Soil-Malaya

Voor de Malaya soil is de oker-kleur grond in Zuidoost-Azië als inspiratie gebruikt. Het bevordert een natuurlijk gevoel van de aquascape. Relatief zachte korrels belemmeren de groei van plantaardige wortels niet, en het is geschikt om voor een lange tijd te gebruiken.

1 - 3 van 3 producten worden weergegeven
1 - 3 van 3 producten worden weergegeven